Brıtısh’in Yaz Kursları sona erdi

Muğla’nın önde gelen eğitim kurumlarından birisi olan Brıtısh Street Yabancı Dil Okulu’nun bir çok dalda açılan Yaz Kursları sona erdi. Kursları başarı ile bitiren öğrenciler sertifikalarını düzenlenen mezuniyet töreni...

Brıtısh’in Yaz Kursları sona erdi

Muğla’nın önde gelen eğitim kurumlarından birisi olan Brıtısh Street Yabancı Dil Okulu’nun bir çok dalda açılan Yaz Kursları sona erdi. Kursları başarı ile bitiren öğrenciler sertifikalarını düzenlenen mezuniyet töreni ile aldılar.

Mezuniyet töreninde konuşan Kurum Müdürü Cihan Şimşek, yaz kurslarına yoğun bir katılımın olduğunu ve kursların öğrencilerin gelişimleri açısından olumlu geçtiğini söyledi. Kış dönemi programlarının da başlayacağını bildiren Şimşek; “ 06 Mayıs 2013 tarihinde açılan kurumumuz açılışından itibaren Muğla’nın en iyi  yabancı dil okulu ünvanını almış bulunmaktadır.  Eğitim öncelikli ve Öğrenci memnuniyetini esas alan anlayışımızı sürdürerek  eğitim hizmetlerine devam edilecektir.

23 Haziran 2014 Pazartesi başlayan ve hafta da 20 saat ve toplamda 160 saat olarak programladığımız yaz kurslarımızı bitirdik. Bu kurslarımızda öğrencilerimizi sıkmadan  İngilizce’yi daha iyi öğrenmelerini sağlamak için derslerinin yanısıra  çeşitli etkinlik ve aktiviteler yaptık. Türk ve Yabancı yetkin öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla bitirdik. Kurslarımıza 98 öğrenci katıldı ve bugün sertifikalarını alacaklar. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim yaşamlarında üstün başarılar diliyorum. Öğrencilerimizin yetişmesinde büyük katkı ve fedakarlıklar yapan başta velilerimiz olmak üzere öğretmenlerimizi ve kurum çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kış dönemi kurslarının da devam edeceğini belirten Şimşek, ilk ve ortaöğretime yönelik olarak açılan kurslar hakkında şu bilgileri verdi:  Muğla British Street Dil Okulları yetişkin grup eğitimlerinin yanı sıra Çocuk gruplar için verdiği Eğitimlerle ön plana çıkmaktadır. British Street Dil okulları aynı kalitedeki hizmet anlayışı ile çocuklarımıza daha yoğun,ciddi,aktivitelerle dolu akıcı bir İngilizce öğrenme olanağı sağlamaktadır. 13 Ekim’de 2014 tarihinde başlayacak olan ilköğretim ve orta öğretime yönelik kurslarımız 31 Mayıs 2015 tarihinde bitecektir.

Ayrıca; bu kurslarımız yanı sıra YDS Hazırlık kurslarımızı Üniversiteden çok değerli hocalarımızla devam etmekteyiz.Yeni dönem YDS Kurslarımız 3 Kasımda başlayıp 27 Şubatta bitecektir

Yabancı Dil Okulu olmanın gereği olarak diğer dillerde :Almanca,İspanyolca ve Rusça gibi diller dede eğitimlerimiz devam etmektedir.Bütün bu dil kurslarımızda bire bir eğitimlerimiz de  uygun fiyat ve deneyimli öğretmenlerimizle devam etmektedir.”

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.