Briç Festivali başladı

Köyceğiz ilçesinde, Köyceğiz Belediyesi ve Köyceğiz Kaymakamlığı’nın destekleriyle Köyceğiz Briç Kulübü tarafından düzenlenen 20. Cennet Köyceğiz Briç Festivali başladı.Her yıl düzenli olarak yapılan briç festivali,...

Briç Festivali başladı

Köyceğiz ilçesinde, Köyceğiz Belediyesi ve Köyceğiz Kaymakamlığı’nın destekleriyle Köyceğiz Briç Kulübü tarafından düzenlenen 20. Cennet Köyceğiz Briç Festivali başladı.

Her yıl düzenli olarak yapılan briç festivali, Köyceğiz Belediyesi ve Köyceğiz Kaymakamlığı’nın destekleriyle 3-4-5 Temmuz’da tarihleri arasında düzenleniyor. Festival’de Briç’in spor dalı olarak yaygınlaştırılması, bölgenin tanıtımı, esnafın ekonomik kazanımı ve halkın kültürel aktivelerden mahrum bırakılmaması ve kültürel etkileşimin artırılması hedefleniyor.

Köyceğiz Anadolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi uygulama oteli salonunda başlayan 20. Cennet Köyceğiz Briç Festivali Programı ise Şöyle; 3 Temmuz 2015, 20. Cennet Köyceğiz Briç Festivali Hoş geldin ikilisi, 4 Temmuz 2015 Hakim Ahmet Türdü İkilisi, 5 Temmuz 2015 Swıss Patton Belediye Kupası.(İHA)

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.