Bremen’den Menteşe’ye dost eli

Almanya’nın Bremen Kentinden, Menteşe’ye “Dost Eli” uzatıldı. Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küsneci, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erol...

Bremen’den Menteşe’ye dost eli

Almanya’nın Bremen Kentinden, Menteşe’ye “Dost Eli” uzatıldı. Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küsneci, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erol Kapiz, “Dost Eli 2016” yardım kampanyası organizasyonunda bir araya geldi.

Kampanya çerçevesinde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret eden Bremen GS Derneği Başkanı Hasan Küsneci ve Muğla GS Derneği Başkanı Erol Kapiz, kampanya hakkında Başkan Gümüş’e bilgiler verdi.

Bremen GS Derneği Başkanı Hasan Küsneci, “Bremen GS Derneği olarak her yıl Türkiye’den bir ilimize “Dost Eli”  adlı kampanyamız ile bir tır dolusu yardım malzemesi ulaştırıyoruz. Bu yıl 11. sini düzenlediğimiz yardım kampanyamızda tırımızı, Muğla GS Derneği Başkanımız Erol Kapiz’in de destekleri ile Menteşe’ye ulaştırmaya karar verdik.  İçerisindeki kıyafetten giysiye, çeşitli tıbbi malzemelere kadar birçok malzeme öğrencilerimize, yaşlılarımıza ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Kampanyamıza destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gümüş, “Öncelikle Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği ile Muğla Galatasaray Taraftarlar Derneğine teşekkür ediyorum.  “Dost Eli 2016” yardım kampanyasında yer almak bizleri de mutlu eder. Taraftarlık sadece maçlarda takımına destek olmak değildir. Bunun en güzel örneğini bugün GS Derneğinin yardım organizasyonu ile bir kez daha gördük. Örnek davranışları nedeniyle Dernek Başkanlarımıza teşekkür ediyor, Menteşe Belediyesi olarak gereken ne varsa yapacağımızı ve destek olacağımızı özellikle belirtiyorum” dedi.

Ziyarette Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küsneci, Başkan Gümüş’e kampanyaya vermiş olduğu desteklerinden dolayı Werder Bremen Forması hediye etti.

Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği “Dost Eli 2016” Yardım Tırının, Haziran Ayında Menteşe’ye gelerek, ihtiyaç sahiplerine ulaşması hedefleniyor.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.