Bozyer: Ustaca hizmet için ben de varım

Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, 30 Mart 2014’te yapılacak seçimlerde tekrar aday olduğunu belirtti. Başkan Bozyer AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı için dilekçesini sundu.Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray...

Bozyer: Ustaca hizmet için ben de varım

Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, 30 Mart 2014’te yapılacak seçimlerde tekrar aday olduğunu belirtti. Başkan Bozyer AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı için dilekçesini sundu.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer 2014 Mart ayında yapılacak olan seçimler için AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı dilekçesini dün AK Parti’ye sundu. Adaylık başvurusu sonrası konuşan Bozyer; “Tüm bölgeye ustaca hizmet etme adına talibim” dedi. 10 yıldır Kavaklıdere Belediye Başkanlığı görevini yürüten Nuray Bozyer aday adaylığı için dilekçesini partiye sunmadan önce yapmış olduğu açıklamada “ Kavaklıdere’yi on yıldır köyden kente dönüştürme adına büyük mücadele verdik. Olması gereken tüm yatırımları bir bir sonuçlandırarak huzurlu ve sağlıklı yaşam için gecemizi gündüzümüze kattık. Geçen on yılda kazandığımız tecrübe, çevre, heyecan ve enerji ile büyükşehir ilçesine ustalık döneminde hizmet için ben de varım. Koltuktan güç aldığımıza değil koltuğa güç verdiğimize inanıyorum” diye konuştu.

Mütevaziliği ve renkli kişiliğiyle dikkat çeken Başkan Bozyer “Ölümde ağlayan düğünde oynayan üzüntülü ve sevinçli günlerde halkla iç içe olan biri olarak, kimseyi kırmadan kin ve nefret beslemeden herkesin belediye başkanı olarak adaletli bir hizmet anlayışı ile görevimizi sürdürdük. Ustaca hizmet için yeniden talibim” dedi.

Bu haber toplam 139 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.