BOZYER: İHANETE UĞRAYAN BENİM

AK Parti’nin Muğla’daki tek ilçe belediye başkanı olan Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer partisinden istifa etti. Bozyer, “Adı Adalet ve Kalkınma olan ama emeğe, hak ve hukuka adaletsizlik yapan partide daha fazla hizmet...

BOZYER: İHANETE UĞRAYAN BENİM

AK Parti’nin Muğla’daki tek ilçe belediye başkanı olan Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer partisinden istifa etti. Bozyer, “Adı Adalet ve Kalkınma olan ama emeğe, hak ve hukuka adaletsizlik yapan partide daha fazla hizmet etme şansımın tükendiğini edindiğim istihbaratla öğrenmiş bulunuyorum. AK Parti’den üyelik ve aday adaylığından istifa ettim. Hiç kimse bani ihanetle suçlayamaz. İhanete uğrayan varsa O da benim.” Dedi.

Muğla’da AK Parti’nin Tek İlçe Belediye Başkanı Nuray Bozyer Partisinden istifa ettiğini açıkladı. Bozyer, “Başıma gelmedik kalmadı, öyle ayak oyunları, komplolar,  iftiralar ve senaryolar başladı ki sabrım tükendi”diyerek eski ve yeni İlçe Başkanlarına İl başkanı ve vekillere sitem’de bulundu.

2 dönemdir Kavaklıdere’de belediye başkanlığını yürüten Bozyer, istifasını Kavaklıdere Belediye Sinema Salonunda Meclis üyeleriyle birlikte bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Önce 10 yılda yaptığı hizmetleri Slayt gösterisiyle sunan Bozyer yaptığı açıklamada; “ Sizlerin desteğiyle, kuruluşundan bugüne kadar canla, başla, severek güvenerek, savunarak, hizmetimle ve temsiliyetimle,  AK Parti’den belediye başkanlığı yaptım. AK partinin oylarını, yine sizlerin teveccühü ile 2004 yılında yüzde 55, 2009 yılında yüzde 66’ya çıkararak  Ak Partinin Muğla’daki tek ilçesi olduk.

2007 ve 2009 yıllarında 2 kez Muğla’nın, 2012 yılında da tüm ilçeler bazında Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildim. Ustalık dönemimde tecrübemle başarımla bölgeme hizmet etmek için aday adayı oldum.

Başıma gelmedik kalmadı her zaman dik durup diklenmeden adalet ve hakkaniyetle Genel Merkezimiz ve Partimizin çizdiği aday tespiti programına sadık kalacağıma söz verdim.

Benimle birlikte 8 yıl ilçe başkanlığı yapan İsa Gün, ve Çayboyu belde belediye başkanı Mehmet Demir, de aday adayı oldu. Sevindim. En azından partim mukayese edip, en iyisini seçer dedim.

“Ayak oyunları başladı”

Geçen süreçte öyle ayak oyunlarına, komplolara iftira ve senaryolara şahit oldum ki artık pes ettim. İlçe başkanının istifasıyla komplo ve senaryolar başladı.

Eski ilçe başkanı İsa Gün, Nuray Bozyer’e karşı duran Murat Burhan’a yanına alarak Menteşe ve Çayboyu belediye başkanlarını telefonla arayarak Marmaris’te İl Başkanı ile toplanıp eski yönetimin istifa etmesine, yerine Murat Burhan başkanlığında yeni yönetim oluşmasına karar verdiler. Bu toplantıya Kavaklıdere Belediye başkanı olarak ben çağrılmadım. Hep Sabrettim.Çünkü Genel Merkezin aday belirleme kriteri, koordinatör raporu, Temayül yoklaması ve Genel Merkezin yaptıracağı anketin geçerli olacağına inanıyordum.

“Yapılan anketler taraflı”

İl Başkanının yerelde taraflı yaptırılan ankete öne koyup, Genel Merkez kriterlerinin dikkate alınmadan İl Başkanının listesinin geçerli olacağını,Sayın başkanın taraflı davranacağını düşünmedim. Şahsımın da hiçbir sebep bildirilmeden yok sayılması manidardır.

Biz makam için elpençe divan durmadık. Bizim için hayat dik durabilmektir. Makam değildir.

10 yıllık görev süremde halkımıza mahcup edecek, başınızı yere eğdirecek bir yanlış yapmadım… Aldatan, aldatılan olmadım.Ne özel hayatımda ne de yaptığımız işlerde hep açık ve şeffaf olduk, Sizlerden hiçbir şeyi gizlemedik.

Benim sizlere karşı bir mahcubiyetim olsaydı gözlerinize bakarak böyle konuşamazdım. Varsa yanlışımız söyleyin. Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır.

İl Başkanının, eski ve yeni ilçe başkanlarının, Menteşe Belediye Başkanının, Milletvekillerinin taraflı davrandığı aday belirleme sürecinde daha fazla sabrım ve tahammülüm kalmadığından adı Adalet ve Kalkınma olan ama emeğe, hak ve hukuka adaletsizlik yapan partide daha fazla hizmet etme şansımın tükendiğini edindiğim istihbaratla öğrenmiş bulunuyorum. Bu sebeple 13 Ocak 2014 tarihinde

AK Parti’den üyelik ve aday adaylığından istifa ettim. Hiç kimse bana ihanetle suçlayamaz… İhanete uğrayan varsa O da benim.Tam aksine ayrılığı önceden söyleyenler mükâfatlandırıldı.” Diye konuştu.

MHP’den mi aday?

Bozyer’in büyük bir ihtimal ile MHP den aday olacağı söyleniyor.

Bozyer, gazetecilerin bundan sonraki süreç ile ilgili sorusuna; ‘Şimdi 3 gün dinleneceğim hiçbir partiye kapımı kapatmadım halkım göreve davet ederse ben her zaman varım’ şeklinde cevap verdi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.