Bozüyük’ün parlayan yıldızları

Bozüyük Ayser-Kazım Eren Ortaokulu hokey ile 2012 yılının Haziran ayında tanışmış olmasına rağmen aradan geçen kısa bir sürede başarıdan başarıya koşuyor. Başarılarla birlikte de hokey branşı okuldaki bütün öğrencilerin...

Bozüyük’ün parlayan yıldızları

Bozüyük Ayser-Kazım Eren Ortaokulu hokey ile 2012 yılının Haziran ayında tanışmış olmasına rağmen aradan geçen kısa bir sürede başarıdan başarıya koşuyor. Başarılarla birlikte de hokey branşı okuldaki bütün öğrencilerin dikkatine çekmeye başladı.

Öğrenciler ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut İmren, Bozüyük halkının ve Yatağan yöneticilerinin de desteği ile adeta başarı hikayesi yazıyorlar.

Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut İmren, 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Yıldız Erkekleri belirleyip şampiyonaya hazırlanmaya başladı. Aynı dönemde Hayırsever Ayser, Bozüyük'e bu güzide eğitim kurumunu da kazandırdı.

Hokey Takımı ilk kupasını aynı yıl hokeyde Muğla il birincisi olarak  kazandırdı. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında erkek takımının yanı sıra kız takımı da oluşturuldu. Yoğun çalışmalarla kız ve erkek takımları Muğla şampiyonu olarak okula iki kupa daha kazandırdılar.

Bozüyük Ayser-Kazım Eren Hokey Takımları 13-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında Konya'da düzenlenen turnuvalara katıldı. Kız takımı elenmesine rağmen Muğla’yı ve okulu başarı ile temsil etti. Erkek takımı ise adeta destan yazdı. Oynadığı üç maçı da ezici bir skorla alarak Haziran ayında Zonguldak'ta  finalde oynamaya hak kazandı.

Erkek Hokey Takımı 03-07 Haziran 2014 tarihlerinde  Zonguldak’ta düzenlenen Türkiye Hokey Şampiyonasına katılırken, şampiyonada hiç yenilgi almadan finale yükselmiş ve Muğla’nın adını başarı ile temsil etti. Şampiyonada hiç yenilgi yüzü görmeyen hokeyciler Türkiye Yıldız Erkekler Hokey şampiyonu oldu.

2014-2015 eğitim öğretim yılında Yıldız Kızlar ve Erkekler Hokey takımları 30-31 Mart 2015 tarihlerinde Yerkesik’te düzenlenen turnuvada yine namağlup bir skorla Muğla şampiyonu oldular.

Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut İmren ve sporcular, kendilerine sağlanan desteklerin devam etmesi durumunda başarılarına yenilerini de ekleyeceklerini belirterek, desteklerin kendilerine büyük bir güç ve şevk verdiğini söylediler.

75 öğrencisi bulunan Bozüyük Ayser-Kazım Eren Ortaokulu’nda öğrencilerin yüzde 33’ü hokey branşında spor yaparken diğer öğrencilerin de büyük bir bölümü farklı branşlarda spor yapıyor.

Bu haber toplam 195 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.