Bozarmut TOKİ yaz sonuna hazır

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından Yatağan'a bağlı Bozarmut Beldesi'nde yapımı devam eden 112 konutluk TOKİ evleri projesinde büyük ilerleme kaydedildi.Tamamı 2+1 evlerden oluşan ve 25 dönüm alan üzerine kurulan...

Bozarmut TOKİ yaz sonuna hazır

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından Yatağan'a bağlı Bozarmut Beldesi'nde yapımı devam eden 112 konutluk TOKİ evleri projesinde büyük ilerleme kaydedildi.

Tamamı 2+1 evlerden oluşan ve 25 dönüm alan üzerine kurulan projede yer alan 112 konutun neredeyse tamamının şimdiden satıldığı öğrenilirken, Bozarmut Belediye Başkanı Dursun Karşıalan bir yandan da çevre düzenlemelerinin başladığını belirtti.

Proje hakkında bilgi aldığımız Dursun Karşıalan; “Bozarmut Beldesi Atatürk Mahallesi'nde hazineden devri yapılan 25 dönümlük arazi üzerinde 112 konutluk TOKİ evleri yapımı devam ediyor. Yapılan çalışmalarla büyük ilerleme kaydedildi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bozarmut Beldesi'ne yapılması planlanan TOKİ evleri 2+1 tipinde ve 85 metrekare olacak. Amaç çalışmaları Eylül-Ekim aylarına kadar tamamlamak ve yıl başından önce bölgede yerleşimi sağlamak. Proje sadece Bozarmut Beldesi'nin değil Yatağan'ın gelişimi içinde büyük önem arz ediyor” dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.