Bozarmut Kanalizasyon inşaatı sürüyor

İller Bankası'na 2010 yılında yeni kanalizasyon şebekesi için müracaat eden Yatağan’a Bozarmut Beldesi yeni şebeke için gün saymaya başladı.9 Ekim 2012 tarihinde İzmir İller Bankası 3. Bölge Müdürlüğü'nde ihalesi yapılan...

Bozarmut Kanalizasyon inşaatı sürüyor

İller Bankası'na 2010 yılında yeni kanalizasyon şebekesi için müracaat eden Yatağan’a Bozarmut Beldesi yeni şebeke için gün saymaya başladı.

9 Ekim 2012 tarihinde İzmir İller Bankası 3. Bölge Müdürlüğü'nde ihalesi yapılan projenin çalışmaları geçtiğimiz günlerde başlarken Bozarmut Belediye Başkanı Dursun Karşıalan; “Beldemizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan kanalizasyon şebekesi kısa sürede hazır olacak” dedi.

Bozarmut Belediyesi'nin uzun süredir yapım aşamasına getirmek için uğraş verdiği kanalizasyon konusunda resmi işlemler tamamlanarak çalışmalara başlandı. 9 Ekim 2012 tarihinde ihalesi yapılan projeyi 1 Milyon 166 Bin TL bedelle üstlenen İnşaat Mühendisi Mustafa Ergit Çakmak amaçlarının işi kısa süre içerisinde bitirmek olduğunu belirtirken, Bozarmut Belediye Başkanı Dursun Karşıalan ise projenin yapım aşamasına gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kanalizasyon sözünü seçim döneminde verdiğini belirten Başkan Karşıalan; “Bozarmut beldesinde geçtiğimiz günlerde yapımı başlanan kanalizasyon için belediye başkanlığınca iller bankasına 2010 yılında müracaat ettik ve 2011 yılı sonunda kanalizasyon projesini tamamlayarak 9 Ekim 2012 tarihinde İzmir İller Bankası Bölge Müdürlüğü'nde ihalesini yaptık.

Bozarmut Beldesi'ne yapılacak olan kanalizasyonun uzunluğu yüzde 20 artışla beraber 15 km, maliyeti ise yüzde 20 artış hariç 1 Milyon 166 bin TL. Geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan işin 300 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. Projenin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen AK Parti Muğla Milletvekillerimize ve İller Bankası yetkililerine teşekkür ediyoruz. Belediye olarak beldemizin ihtiyaçlarını önem sırasına göre karşılamaya çalışıyoruz. Yeni kanalizasyon şebekesi de en önemli ihtiyaçlarımızın başında geliyor. Bizlere güç veren ve yaptığımız çalışmaları sahiplenen halkımıza da teşekkürü borç biliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.