BOTAV’dan Kocadon’a teşekkür

BOTAV Yönetim Kurulu Üyeleri, kurucu üye ve eski başkanlarıyla birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Bodrum Belediye Başkanlığı göreviyle birlikte BOTAV Başkanlığını da yürüten Başkan...

BOTAV’dan Kocadon’a teşekkür

BOTAV Yönetim Kurulu Üyeleri, kurucu üye ve eski başkanlarıyla birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Bodrum Belediye Başkanlığı göreviyle birlikte BOTAV Başkanlığını da yürüten Başkan Kocadon’a, BOTAV tarafından ilçenin tanıtımına verdiği destek ve yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

BOTAV Kurucu Üyesi ve eski başkanlarından Recai Çakır, Başkan Mehmet Kocadon döneminde çok iyi işler yapıldığını ifade ederek, “Bir Belediye Başkanı olarak vakfımıza göstermiş olduğunuz destekten dolayı size teşekkür için buradayız. Bodrum’a gerçekten yakışan, demokratik, Cumhuriyetçi, ülkesini seven ve etrafından çok ciddi destek almış bir Belediye Başkanı olarak size başarılar diliyoruz. Bodrum’u dünyadaki gelişmiş, özellikle resort bölgelerdeki, Avrupa’daki St. Tropez gibi görmek istiyoruz. Bununla ilgili olarak da; gerek altyapısıyla, gerek tanıtımıyla hep beraber uğraş vermeliyiz. Bodrum’un dünyanın gözde şehirleri arasında yerini almasını sağlamak bizim gibi turizmcilerin görevi olduğu kadar, sivil toplum örgütlerinin de görevi. Yerel yönetimin en önemli temsilcisi olarak, bir Belediye Başkanı olarak ve başkanlığını yaptığınız diğer sivil toplum örgütlerinin de görüşlerini alarak, geçmişten bugüne olduğu gibi ve bundan sonra da hep birlikte yol alacağımıza inanıyorum" dedi.

Plaketi alan Başkan Kocadon, teşekkür ederek, “Bodrum’un geleceği turizmi, kent kimliğini de koruyarak devam ettireceğiz. Zaman zaman çalışma esnasında bazı şeylerin farkına varamıyorum ama bu değerli arkadaşlarım, Bodrum Yarımadası’na ve turizme yaptığımız katkılardan dolayı bu güzel plaketi benim için hazırlamışlar ve bugün beni ziyaret ederek bana sundular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Tabii, plaket deyip geçmemek gerekiyor. Bu aynı zamanda insanı teşvik ediyor ve heyecanlandırıyor. Onun için heyecanımızı hiç yitirmeden, Bodrum’un tanıtımına daha fazla zaman ayırarak, Bodrum’un geleceği olan turizmi, kent kimliğini de koruyarak devam ettireceğiz. “diye konuştu.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.