BOSKİ son teknolojileri takip ediyor

Bodrum Yarımadası'nın ilk ve tek Su ve Kanalizasyon İşletmesi olan BOSKİ, geliştirilen yapısıyla hizmetlerine Bodrum halkına yakışan çağdaş uygulamalarla devam ediyor.Bodrum Belediyesi sınırları içerisindeki tüm su ve atıksu...

BOSKİ son teknolojileri takip ediyor

Bodrum Yarımadası'nın ilk ve tek Su ve Kanalizasyon İşletmesi olan BOSKİ, geliştirilen yapısıyla hizmetlerine Bodrum halkına yakışan çağdaş uygulamalarla devam ediyor.

Bodrum Belediyesi sınırları içerisindeki tüm su ve atıksu abonelerine hizmeti en çağdaş yollarla ulaştırmayı hedefleyen BOSKİ Şubat 2013 tarihi itibarı ile geniş çapta bir "Abone Bilgileri Güncelleme" Projesi başlattı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un kontrolünde Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik ve BOSKİ Müdürü Ecehan Dilek Güralp tarafından organize edilerek yürütülen bu proje ile belediye hizmetleri sırasında oluşacak muhtemel zaman kaybı ve aksaklıkların önüne geçilmesi hedefleniyor. Aynı zamanda vatandaşlarımıza hızlı ve Avrupa standartlarında, güler yüzlü hizmet vermeyi de amaçlayan proje, birçok kurum ve kuruluşta karşılaşılan “tekrarlanan iş” kavramını da BOSKİ’den uzaklaştırarak, profesyonel bir sistem kurulmasını sağlayacak.

Güncelleme Projesi, günümüz teknolojilerinin ulaştığı en son nokta olan elektronik cihazlarla, on-line olarak sahadan yürütülecek, sayaç okuma periyotlarında uygulanacak. Edinilen her yeni güncel bilgi, belediyenin tüm alt yapı planlama ve projeleri için başlangıç noktası olacak ve böylece her türlü yatırım ve planlamadan maksimum fayda sağlanacak.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon konuyla ilgili yaptığı açıklamada Bodrum Belediyesi ve BOSKİ olarak amaçlananın, turizm sezonunun yaklaştığı bu ayların en verimli şekilde kullanılması, gerek yerleşik halkın, gerek işletmelerin, gerekse de yerli ve yabancı turistlerin “Bodrum” markasına duydukları güveni en üst seviyelere çıkarmak olduğunu vurguladı.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.