Bölgesel Gelişim Semineri Menteşe’de

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından iki yılda bir düzenlenen “Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri” 16 Mayıs Cuma günü Menteşe’de yapılacak.İki yılda bir gerçekleştirilen ‘Zorunlu...

Bölgesel Gelişim Semineri Menteşe’de

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği tarafından iki yılda bir düzenlenen “Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri” 16 Mayıs Cuma günü Menteşe’de yapılacak.

İki yılda bir gerçekleştirilen ‘Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri’ Muğla’da yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde gerçekleştirilecek seminer çerçevesinde takımlarında başarılı antrenörlere de öjdül verilecek. Seminere UEFA-B, TFF-A, TFF-B, TFF GRASSROOTS-C ve amatör kaleci antrenörlerinin katılmalarının zorunlu olduğu açıklandı. Seminere katılmayan teknik adamlara Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir sonraki gelişim seminerine kadar çalışma izni verilmeyecek. Seminer Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kötekli Kampüsü Atatürk Kültür Merkezi (B) Salonunda yapılacak.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Başarılı Antrenörler’ ödül töreni 16 Mayıs Cuma günü Bölgesel Gelişim Semineri programı içerisinde yapılacak. Törende 2012-2013 Futbol sezonunda Muğla Amatör ve Gelişim liglerinde başarılı olmuş üye antrenörlere ödülleri verilecek. TÜFAD Muğla Şube Başkanı ve TÜFAD Genel Sekreteri Alaiddin Naganlu, “Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereğince ,başarılı antrenörlerin tespitinde; TÜFAD Muğla Şubesi üyemiz olması öncelik taşımakta olup ayrıca çalıştırdığı takımda lig süresince görev yapmış olması, çalıştırdığı takımda lig süresince disiplin cezası almamış olması ve çalıştırdığı takımın il bazında başarıyı yakalamış olması başlıca kriterler arasında yer almaktadır. Bu kriterler doğrultusunda tespit edilen antrenörlerimize ödülleri takdim edilecektir” dedi.

Ömer Kaner ve Samet Aybaba konuk

Bölgesel Gelişim Seminerin Eğitmenliğini UEFA Eğitimcisi Türkiye Futbol Federasyonu Eğitim Müdürlüğü Baş Tutor’u Ömer Kaner yapacağını açıklayan Naganlu, “Ömer Kaner, futbolculuğu ile 1970’li yıllara damga vurmuş, Eskişehirspor formasıyla Süper lig gol kralı olmuş, daha sonra Fenerbahçe’de oynadığı yıllarda başarılı futboluyla Milli takıma kadar yükselmiştir. UEFA Eğitimcisi olarak halen süper ligde görev yapan tüm Türk Teknik Direktörlerin de kurs hocalığını yapmıştır. Seminerde katılımcılara konferans vermek üzere davet edilen Türk futboluna bir çok genç futbolcuyu kazandıran deneyimli ve başarılı Teknik Direktörlerimizden Samet Aybaba konuğumuz olacak. Beşiktaş’ta uzun yıllar futbol oynayan ve kaptanlık yapan yine geçtiğimiz sezonlarda zor günlerde Beşiktaş Teknik Direktörlüğünü üstlenip isimsiz kahramanlarla Beşiktaş’ı yeniden yaratan Samet Aybaba, seminerde deneyimlerini genç antrenörlerimize aktaracak ve sorularını yanıtlayacak” dedi.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.