Boks’ta Fenerbahçe yumruğu

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan ve 4 gün süren şampiyonada, 15 kulüpten yaklaşık 100 sporcu, şampiyonluk için mücadele etti.Şampiyonada, Fenerbahçe Kulübü birinci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ikinci, Ankara Büyükşehir...

Boks’ta Fenerbahçe yumruğu

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan ve 4 gün süren şampiyonada, 15 kulüpten yaklaşık 100 sporcu, şampiyonluk için mücadele etti.

Şampiyonada, Fenerbahçe Kulübü birinci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ikinci, Ankara Büyükşehir Belediyespor Kulübü üçüncü, Beşiktaş ise dördüncü oldu.

Şampiyonada 10 sporcusu ile final oynayan Fenerbahçe kazandığı madalyalar ile şampiyon Kulüp oldu. Şampiyonluklarını Muğla Fenerbahçeliler derneğinde taraftarları ile kutlayan takım sporcuları gecenin geç saatlerine kadar eğlendi. Muğla Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Kayacık futbol dışında da tüm spor dallarında başarıyı kovalayan ve kazanan bir kulüp olduklarını belirterek; “Bizler Fenerbahçeliler olarak sporun her dalında kulübümüzün başarıları ile seviniyoruz. Futbol dışında da tüm spor dallarında takımlarımız bizleri en iyi şekilde temsil ediyor. Fenerbahçe Boks şubemiz sporcuları; 7 altın, 2 de gümüş madalya kazanarak, bir rekora daha imza attı. Bizlerde tüm sporcularımızı müsabakalarında yalnız bırakmıyoruz. Fenerbahçe büyük bir kulüp, Boksta da hem bizlerin hem de ülkemizin yüzünü ağartan sonuçlar alıyorlar. Tüm sporcularımızı canı gönülden kutluyorum” dedi.

Bu haber toplam 148 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.