Boksculardan Mermerciler Derneği’ne teşekkür ziyareti

Muğla bölgesinin Kick-Boks ve Boks branşlarındaki başarılı sporcuları Boks Türkiye Şampiyonası için kendilerine maddi ve manevi yönlerden destek olan Muğla Mermerciler Derneğini ziyaret ederek, kendilerine verilen desteklerden...

Boksculardan Mermerciler Derneği’ne teşekkür ziyareti

Muğla bölgesinin Kick-Boks ve Boks branşlarındaki başarılı sporcuları Boks Türkiye Şampiyonası için kendilerine maddi ve manevi yönlerden destek olan Muğla Mermerciler Derneğini ziyaret ederek, kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Kick-Boks ve Boks Antrenörü Hasan Karlı ve Gökhan Konuk, Boks İl Temsilcisi Yusuf Işık, Muğla Mermeriler Derneği Başkanı Abdullah Koçar ve sporcular hazır bulundu.

Son yapılan Boks Türkiye Şampiyonasına Muğla Merciler Derneği’nin destekleriyle giden sporculardan Selma Karakayın birinci, Merve Sağlam ikinci ve Zehra Gülgen üçüncü olarak önemli dereceler elde etti. Bu üç sporcu önümüzdeki günlerde yapılacak olan Boks Dünya ve Avrupa şampiyonaları için Milli takım hazırlık kampına çağrıldı. Kick-Boks Antrenöre Hasan Karlı ziyarette yaptığı konuşmada, “Son yapılan Türkiye şampiyonası için destek olan Muğla Mermerciler Derneğine teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizim her zaman yanımızda olan ve gerekli desteği veren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e de çok teşekkür ediyoruz. Bu tür desteklerin devamını bekliyoruz. Hazırlık çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bize destek olmaya devam edin” dedi.

Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Abdullah Koçar; “Böyle başarılar bizleri gururlandırıyor. Bizim her zaman kapımız açık. Bundan sonra da üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Kick-Boks ve Boks sporcularımız bizi mahcup etmediler Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.