Boğa: Yatağan-Milas yolu bu yıl bitecek

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Baki Çoban ile birlikte, Dalaman ile Bodrum arasında duble yollarda yaşanan sıkıntıları gidermek için çalışma  ve inceleme yaptılar.Yatağan’dan...

Boğa: Yatağan-Milas yolu bu yıl bitecek

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürü Baki Çoban ile birlikte, Dalaman ile Bodrum arasında duble yollarda yaşanan sıkıntıları gidermek için çalışma  ve inceleme yaptılar.

Yatağan’dan geçerken yapılan incelemeler sırasında basına açıklama yapan AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa; “Bölge müdürümüz ile birlikte Dalaman ile Bodrum arasında duble yollarda yaşanan sıkıntıları gidermek için çalışma  ve inceleme yapıyoruz.  Bilindiği üzere eski tek şeritli yollarda sıkıntı yoktu. Duble yollara geçilmesinden sonra yerleşim yerlerinden  geçit, döner kavşak vesaire gibi  sorunlar konusunda  bir çok  talep geldi.  Sorunları iletenler ve yolları yapanlarla bir araya gelip  sorunları çözmek için çalışmalar yapıyoruz”dedi.

Boğa ve Çoban,  Yatağan AK Parti İlçe Başkanı ali Tekin ile de görüşerek  Yatağan’daki sıkıntılar hakkında bilgi aldılar.

Ali Boğa, Yatağan-Milas yolunun  bu yıl kesin biteceğini ancak Kavaklıdere yolunda yeni ihale yapılacağını  belirtti.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.