BODTO’dan anlamlı destek

Organ bağışında Türkiye’de nüfusa oranla birinci, bağış açısından 3’ncü sırada yer alan Muğla'ya bir destekte Bodrum ticaret Odasından geldi.Şubat ayı yönetim kurulu toplantısında bir araya gelen yönetim kurulu anlamlı...

BODTO’dan anlamlı destek

Organ bağışında Türkiye’de nüfusa oranla birinci, bağış açısından 3’ncü sırada yer alan Muğla'ya bir destekte Bodrum ticaret Odasından geldi.

Şubat ayı yönetim kurulu toplantısında bir araya gelen yönetim kurulu anlamlı bir karar alarak diğer Oda ve sivil toplum kuruluşlarına örnek oldular. Yönetim kurulu toplantısında konunun uzmanları tarafından bilgilendirilen BODTO Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri doldurdukları organ bağışı formu ile organlarını bağışladı. Organ bağışı kartlarını alan Yönetim Kurulu herkesi organ bağışı yapmaya davet etti.

Çok kutsal bir iş yaptıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon şunları söyledi; "Organlarımız bağışladık. Tüm Bodrum halkına toplum sağlığı merkezlerine ve aile hekimliklerine gidip organlarını bağışlamalarını istiyorum." dedi.

Yönetim Kurulu Üyelerinden Atilla Serttaş ise şöyle konuştu; "Bugün hocalarımız bize çok güzel bir şekilde konuyu anlattılar. Bizde buna katkıda bulunmak adına organlarımızı bağışladık. Umarım bütün işveren arkadaşlarımız da buna katkı sağlarlar"

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.