BODTO Çalıştayı yapıldı

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 2013-2017 Stratejik Planı için Paydaş Çalıştayı yoğun birk katılım ile gerçekleştirildi.Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Paydaş Çalıştayı, Muğla Valisi, Muğla Odaları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının...

BODTO Çalıştayı yapıldı

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 2013-2017 Stratejik Planı için Paydaş Çalıştayı yoğun birk katılım ile gerçekleştirildi.

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Paydaş Çalıştayı, Muğla Valisi, Muğla Odaları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve Bodrum Ticaret Odası üyelerinin katılımı ile Ramada Resort Otel'de yapıldı.

“Ekonomik Geleceğimizi Birlikte Planlayalım” ilkesi ile hareket ederek, Bodrum Yarımadası için ekonomik refaha gidecek yolda stratejileri belirlemek amacı ile BODTO tarafından hazırlanan çalıştay büyük ilgi gördü.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Çalışma ve İş Kurmu İl Müdürü İlyas Sarıyerli, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi, Muğla Emniyet Müdürü, Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve personeli, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve personeli, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Üyeleri ve personeli, Bodrumda bulunan Odaların başkanları ve meclis üyeleri, Güney Ege Kalkınma Ajansı, Siyasi Parti başkanları, Sivil Toplum kuruluşlarının yönetici ve temsilcileri, BODTO Meclis Üyeleri ve Meslek komite üyeleri ile işletme sahipleri ve üst düzey yöneticileri ile BODTO üyelerinden oluşan geniş bir kesim katıldı.

“Başka Bodrum yok”

Toplantının açılış konuşmasını BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon yaptı. Sözlerine “Başka Bodrum Yok” diyerek başlayan Kocadon, “Geçerli ve uygulanabilir bir planın yapılması için en önemli şartın katılımcılık olduğunu belirtti. Kocadon; “Bu toplantıya katılanların bilgi ve tecrübe birikimlerini, böylesine güçlü bir katılımı görmekten mutluyum. Burada hep birlikte çalışarak çıkaracağımız ortak akıl, önümüzdeki dönemin yol haritası olacaktır. Yapacağımız çalışmadan çıkacak sonuçlar, yeni stratejik planımıza ve dolayısıyla Bodrum Yarımadası’nın ekonomik gelişmişliği için gerekli stratejileri belirlemeye katkı sağlayacaktır. Artık Yarımadamızın tek bir belediyeye sahip olmasıyla bu stratejilerin daha fazla hayata geçeceğine inanıyoruz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan da, BODTO'nun Türkiye'de ilk 8 oda içinde yer aldığını ve bunun hem Ticaret Odası'nın hem de Bodrum'un başarısı olarak görüldüğünü belirtti. Gödekmerdan, 2014-2017 stratejik plan çalışmalarının Bodrum Yarımadası'nın ticari hayatına çok önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyleyerek, tüm katılımcılara ve paydaşlara teşekkür etti.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer de çalıştaya katılım sağlayan ve zihinsel mesailerini, iradelerini gönüllü olarak böyle bir amaç uğruna harcayan kişi ve kurumlara teşekkür etti. Çalıştay sonunda herkese dağıtılan uzaktan kumandalar ile interaktif bir anket çalışması gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.