Bodrum’un Mavi Minibüsleri geliyor

Bodrum’daki şehiriçi minibüsleri değişiyor. Karsan tarafından üretilen daha modern ve daha güvenli Jest model minibüsler 1 Ekim 2013 günü yeni sahiplerine teslim edilecek.2011 yılında Avrupa Birliği’ne uyum çerçevesinde şehir...

Bodrum’un Mavi Minibüsleri geliyor

Bodrum’daki şehiriçi minibüsleri değişiyor. Karsan tarafından üretilen daha modern ve daha güvenli Jest model minibüsler 1 Ekim 2013 günü yeni sahiplerine teslim edilecek.

2011 yılında Avrupa Birliği’ne uyum çerçevesinde şehir içi minibüsleri, engelli vatandaşların kullanımına uygun minibüslerle değiştirilmişti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Karsan Ege Satış Bölge Müdürü Oktay Güven ve Bodrum Şehiriçi Minibüsleri Kooperatif Başkanı Arif Karaman ile birlikte yeni şehiriçi minibüsü ile bir test sürüşü yaptı.

Yeni minibüslerini çok beğenen Başkan Mehmet Kocadon, minibüslerin engelli vatandaşların rahatça binip inmeleri için yeniden dizayn edildiğini belirterek, “Yeni minibüslerdeki engelli rampası elektrikli olup açılıp kapanması daha kolay. Ayrıca alçak taban özelliği nedeniyle minibüse biniş ve inişlerde eğilmek gerekmiyor. Sessiz çalışan çevreye duyarlı bir motora sahip. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.