Bodrumsporlular yemekte buluştu

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor için destek gecesi düzenlendi.Geceye Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı...

Bodrumsporlular yemekte buluştu

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor için destek gecesi düzenlendi.

Geceye Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, protokol üyeleri, dernek ve oda temsilcileri, işadamları ve Bodrumlular katıldı. Geceye oldukça yoğun ilgi gösterildi. Bazı davetliler Diamond Otelin balo salonunda yer bulmakta zorlandı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Bodrumspor’un hedefinin 3. Lig olduğunu açıklayarak, “ Lig başladığında Muğlaspor’un üzerinde bitirmemiz yeterli diyorduk. Ancak şu anda görüyoruz ki takımımızın motivasyonu şampiyonluk. Bizden çok daha güçlü takımlara deplasmanlarda kafa tutuyoruz. Bizlere bu yolda destek veren kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve siz değerli Bodrumsporlulara teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Rıza Karakaya daha sonra Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan’a ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a plaket verdi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.