Bodrumspor’dan Altyapı Atağı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un eski kaptanı Ali Mardin, Bodrumspor altyapısını yetiştirecek.Bodrumspor'da yıllardır top koşturan takımın başarılı futbolcusu ve kaptanı Ali Mardin, Gümbet dolgu alanındaki tesislerinde küçük...

Bodrumspor’dan Altyapı Atağı

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un eski kaptanı Ali Mardin, Bodrumspor altyapısını yetiştirecek.

Bodrumspor'da yıllardır top koşturan takımın başarılı futbolcusu ve kaptanı Ali Mardin, Gümbet dolgu alanındaki tesislerinde küçük futbolcularla çalışmalara başladı. Yönetim tarafından alınan altyapı ile ilgili karaların ardından gerçekleştirilen çalışmalara minik sporcular katıldı.

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya altyapıya önem verme kararı aldıklarını söyleyerek, çalışmaları Bodrumspor'un eski kaptanı Ali Mardin ve altyapılardan sorumlu yönetici Hadi Türk ile birlikte sürdüreceklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Bunun da ilk aşaması olarak bizim yıllarca kaptanlığımızı yapmış saha içinde mücadeleci ruhuyla ve saha dışında da karakteriyle herkese örnek olmuş, buradaki çocuklara da abilik edebilecek manevi olarak destek verebilecek ve kendilerinden önce iyi birey iyi insan ve iyi futbolcu olmaları yolunda çok katkıda bulunabilecek Ali Mardin eski kaptanımızı antrenörlüğe getirdik. Bundan sonra Bodrum'un altyapı koordinatörü Ali Mardin olacak. Onun yanına birde Muğla Üniversitesi'nden Akademisyen bir hocamız var. Aldığımız kararlar doğrultusunda altyapıya ciddi önem vereceğiz. Bununla beraber 15 güne kadar Bodrumspor Store açıyoruz. oradaki malzemelerimizden A takımımız ne giydiyse bundan sonra altyapılarımızda onları giyecek. Artık bundan sonra Bodrumspor altyapısındaki gençler giyimleri ile sahaya geldiklerinde, görüntüleriyle, davranışlarıyla, Bodrum'a ve Bodrumspor'a layık bir şekilde olacak. Aldığımız kararların içinde yarımadadan da çocuklar topluyoruz. Konacık, Ortakent- Turgutreis, Yalıkavak gibi beldelerden yetenekli olan çocukları Bodrumspor altyapısına toplayıp daha rekabetçi, daha iyi takımlar kurma adına adım atacağız. Bodrumlu velilere buradan seslenmek istiyorum. Çocuklarınızı yüzde yüz güvenerek Bodrumspor altyapısına yollayabilirsiniz. Buradan emin olun ki dört dörtlük bireyler, iyi bir insan, iyi futbolcular yetiştireceğiz. İlerleyen süreçte de çocukların giyimleri iyi oldukran sonra da sizlerle paylaşım yapacağız. A Takıma verdiğimiz önem kadar altyapıya da önem vereceğiz. Ali Mardin'e güvenimiz sonsuz. Bu gelişme Bodrum'a hayırlı olsun"

Ali Mardin ise, yıllarca Bodrumspor'un formasını giyerek hizmet ettiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Artık bundan sonra altyapı bazında çocukların yetişmesi için yönetim kurulumuz bize görev verdi. Bizde görevimizi en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Bodrum Yarımadasındaki yetenekli gençlerimizi Bodrumspor bünyesine toplayıp şimdiye kadar A Takımda getirdiğimiz sesi bundna sonra da altyapı da getirmek istiyoruz. Bu yolda da çalışmalarımız sürüyor. Bodrumspor altyapısını istenilen düzeye getireceğiz"

Bu haber toplam 354 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.