Bodrumspor’a sponsor desteği

Bölgesel Amatör Lig’te mücadele edenBodrum Belediyespor Futbol Takımı ile Özel Bodrum Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Özel Bodrum Hastanesi arasında Sağlık Hizmetleri Sponsorluk...

Bodrumspor’a sponsor desteği

Bölgesel Amatör Lig’te mücadele edenBodrum Belediyespor Futbol Takımı ile Özel Bodrum Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Özel Bodrum Hastanesi arasında Sağlık Hizmetleri Sponsorluk Sözleşmesi imzalandı.

Bodrum Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, B. B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Servet ile Bodrumspor ve Özel Bodrum Hastanesi yöneticileri katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, B. B. Bodrumspor’un başarılarının günden güne arttığı belirterek, “En büyük sevincimiz de uzun zamandır Bodrum futbol sahasını unutmuş olan Bodrum halkının tekrar tribünleri doldurmuş olmasıdır. Bu mutluluğumuza bugün bir yenisini daha ekledik. Özel Bodrum Hastanesi Bodrumsporumuzunsağlık sponsoru oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sporun ne kadar önemli olduğunu, bir yaşam tarzı olduğunu özellikle biz yöneticilerin esas görevinin sağlıklı bir nesil yetiştirmek olduğunu her zaman söylerim. Bunu yaparken de gençlerimizin ve çocuklarımızın önünde bir model olması lazım. İşte o modellerden bir tanesi de Bodrumspor Kulübü’dür. Bodrumspor Kulübü müthiş bir sporcu yetiştirme kaynağıdır. Kulübümüz sadece bu yaz 800’e yakan öğrencimize kurslar vermiştir. Bodrumspor’un birçok branşlarda başarıdan başarıya koştuğunu, Dünya ve Avrupa şampiyonları çıkarttığını görüyoruz. Böylece gençlerimize kendilerine örnek alacakları modeller yetiştiriyoruz. Bu modellerle gençlerimizi ‘İleride bu formayı biz de giyebilir miyiz? Bodrum aşkını bu forma altında sürdürebilir miyiz?’ hevesiyle teşvik ediyoruz. Bundan da çok büyük faydalar görüyor, sağlıklı nesiller yetiştiriyoruz. Tabii ki bunlar yapılırken sporcularımızın sağlık problemleri oluyor. Bu konuda Bodrumumuzun ilk özel hastanelerinden olan Özel Bodrum Hastanesi bize büyük bir destek verdi. Bu sağlık sponsorluğu sözleşmesinin eksik olmamasını ama kimsenin de muhtaç olmamasını diliyorum” dedi.

Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Servet de, şunları söyledi; “Bu bizim zevkle yapacağımız sponsorluktur. Her şeyden önce bir adım mesafede sakatlanan sporcunun ulaşacağı mesafedeyiz. Bunu daha önce zaman zaman yaptık ama resmi olarak üstlenmiş olmamamız nedeniyle böyle bir protokole ihtiyaç duyuldu. Sporcuların sağlığı tabii ki çok önemli. Bazen gecikmenin yarattığı sakatlıklar sporcunundaha geç sağlığına kavuşmasına neden olabiliyor. Bunu ben yaşadım ve gecikmeden dolayı bir ameliyat yerine dört ameliyat geçirmek durumunda kaldım. Onun için sporcunun sağlığı ile ilgili bu bilinci kendim de yaşıyorum. İnşallah buna muhtaç olmazlar, ama her sporda her zaman kaza mümkün. Biz severek bunu yerine getireceğiz. Belediyeye de çok teşekkür ediyoruz, daha önceki stadın birden bire değiştiğini, modernleştiğini gördüm”

Bu haber toplam 293 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.