Bodrumspor yeni tesislerinde hazırlanıyor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Bodrum Yalıçiftlik'te yenilenen tesiste sporcuların yaptığı ilk antrenmana katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sporculara moral verdi.Bodrum Belediyesi...

Bodrumspor yeni tesislerinde hazırlanıyor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Bodrum Yalıçiftlik'te yenilenen tesiste sporcuların yaptığı ilk antrenmana katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sporculara moral verdi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un yenilenen Yalıçiftlik Tesisleri'nde yapılan ilk antrenmana Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katıldı. Başkan Kocadon, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başlayan sporcular, antrenörleri ve kulüp yöneticileriyle bir araya gelerek moral verdi. Yenilenen Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yalıçiftlik Tesisleri'ni yerinde inceleyen Başkan Kocadon, Bodrumspor teknik heyeti ve futbolcularıyla tokalaşarak başarılar diledi.

Antrenmanda Başkan Kocadon yanı sıra B.B.Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, B.B.Bodrumspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri de yer aldı. B. B.Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa ve Bodrumsporlu taraftarlar da antrenmana katılarak Bodrumsporlu sporculara moral desteği verdi.

Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, yeni sezon hazırlıklarına daha önce başladıklarını ifade ederek, "Böyle güzel bir tesisi bizlere sunduğu için Başkan Kocadon’a çok teşekkür ediyoruz. Bu sene farklı yapılanmalarımız var. Çok deneyimli bir teknik direktör bu sene bize, sportif direktörlük yapacak. Biz de Bodrumspor olarak, Bodrum halkının desteğiyle, Asi Tayfa’nın da laik olduğu şampiyonluğa, üçüncü lige çıkmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Bodrumspor Baş Antrenörü Cem Cambaz da yeni sezonun Bodrum’a, Bodrumspor’a ve Bodrum halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "Bu güzel tesisleri, bu güzel sahaları ve bu şartları bize sunan Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon ve yerel yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Bu sene üçüncü lig yolunda bu işi başaracağız." şeklinde konuştu.

Kocadon: Başarının geleceğine inanıyoruz

Bodrumspor'a üçüncü lig yolunda başarılar dileyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrumspor artık başarıdan başarıya koşuyor. Tekrar seyircisiyle buluştu, bunun için büyük mutluluk duyuyorum. Kapanan beldelerimize şöyle bir baktığımızda; her birinde spor faaliyetleri devam ediyor ve çok güzel sahaları var. Bunlardan birisi de Yalıçiftilk sahası. Bugün antrenmana katılarak hem sporcularımıza moral verdik, hem de şöyle bir incelemede bulunduk. Tesisimizi yaptığımız küçük bir masrafla çok güzel bir tesis haline getirdik. Sporcularımız, hocalarımız çok memnun. Kulüp, burada sezon hazırlıklarını yapıp tekrar Bodrum Merkez'e inecek ama maçlardan önce gelip antrenmanlarını burada gerçekleştirecek. Tesisi gezdik; gayet güzel ve şık olmuş. Sporcularımız da tesislerimize gayet iyi bakıyor. Bodrumspor’un bu sene başarıya ulaşacağına inanıyorum çünkü bu sene gerçekten yöneticileri olsun, sporcuları olsun, bizler olsun; tam anlamıyla kenetlendik ve dolayısıyla başarının geleceğine inanıyoruz. Bunun için Bodrum Yarımada halkının Bodrumspor’u daha çok destekleyeceğine inanıyorum. Sezonun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Bu haber toplam 438 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.