BODRUMSPOR TUR ATLADI

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Başakşehir karşısında play-off maçında penaltılarda sahadan galibiyet ile ayrıldı. Bu sonucun ardından Bodrumspor 5. tura yükselirken,...

BODRUMSPOR TUR ATLADI

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Başakşehir karşısında play-off maçında penaltılarda sahadan galibiyet ile ayrıldı. Bu sonucun ardından Bodrumspor 5. tura yükselirken, Başakşehir ise Türkiye Kupası’na veda etti.

Sinem Kaplan

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Başakşehir, Bodrumspor’u konuk etti. TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Bodrumspor, Başakşehir karşısında play-off maçında penaltılarda sahadan 4-2 galibiyet ile ayrıldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan müsabakanın 90 dakikası 1-1 sonuçlandı. Uzatma dakikalarında başka gol gelmeyince penaltılara gidildi. Penaltılar sonucunda kazanan taraf 4-2’lik sonuçla Bodrumspor oldu. Bu sonucun ardından Bodrumspor 5. tura yükseldi, Başakşehir ise Türkiye Kupası’na veda etti.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.