Bodrumspor top başı yaptı

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Bodrum Belediyesi Bodrumspor ilk antrenmanını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un katılımıyla yaptı. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve şampiyonluğu...

Bodrumspor top başı yaptı

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Bodrum Belediyesi Bodrumspor ilk antrenmanını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un katılımıyla yaptı. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve şampiyonluğu kıl payı kaçıran Bodrumspor transfer çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilk antrenmanı yaptı. Bodrum şehir Stadı’nda gerçekleşen antrenmanı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi  Meclis Üyeleri, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ve Bodrumspor yöneticileri izledi.

Teknik Direktörler Tayfan Kıran ve Cem Canbaz yönetimindeki Bodrumspor Futbol takımının ilk antrenmanı öncesi oyunculara seslenen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi:

“Hepiniz hoş geldiniz. Aramızda yeni arkadaşlarımız var. Geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Ama olsun kısmet. Biz mücadele eden bir ekip olduk. Geçen sezon bir tarih yazdınız. Oyuncularımız binlerce Bodrumluyu bu stada topladılar. Onlara keyifli müsabakalar izlettiler. Bu sezonda geçen seneki heyecanı Bodrum halkına yaşatmanızı diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalışılırsa biz bu işi başarırız. Bizler elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Biz bir ekibiz, biz mücadele etme ruhu olan bir ekibiz. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Hepinize sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum”

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ise takıma yeni transferler yapıldığını belirterek, “ Geçen sezon ligi ikinci bitirdik. Busene çok şeyler fark edecek. Bu sene takımı oluştururken. Karakterli abiler ve inanan transferler yaptık. Bu ligde şampiyonluk yaşamış üst liglerde şampiyonluk yaşamış bu stresi kaldırabilen bir ekip kurmaya çalışıyoruz. Başkanımız Mehmet Kocadon buraya gelerek bizlere destek verdi. Hedefimiz birincilik Bodrum halkını bunu istediğini geçen sene on binlerle stadı doldurarak gösterdi. Bizde çalışmalarımızı tamamen bu hedef doğrultusunda gerçekleştiriyoruz” dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Karakaya, “On oyuncu transfer ettik. Bu sene hocalarımızın ve genel kaptanımızın ligde izlediği ve beğendiği oyuncuların tamamını transfer ettik. Deneme için kadromuzda bulunan arkadaşlarımızda var. Bodrumlu gençlerimizde yine kadromuzda. Hocalarımız uzun yıllardır bizimle zaten. Biz yöneticilerde inanan ve genç bir ekibiz bizleri destekleyen başkanımız ve kaymakamımızla busene başarılı olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.