Bodrumspor Tam Kadro Göreve Hazır

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen olağan genel kurulda göreve seçilen Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yönetim Kurulu ilk toplantısını eksiksiz yaptı.Bodrum Golf ve Tenis Kulübünde gerçekleştirilen ilk Bodrumspor Yönetim Kurulu Toplantısına...

Bodrumspor Tam Kadro Göreve Hazır

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen olağan genel kurulda göreve seçilen Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yönetim Kurulu ilk toplantısını eksiksiz yaptı.

Bodrum Golf ve Tenis Kulübünde gerçekleştirilen ilk Bodrumspor Yönetim Kurulu Toplantısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da katıldı. Bodrumspor’un çok başarılı işlere imza attığını ifade eden Mehmet Kocadon, “Yeni yönetim kuruna başarılar diliyorum. Bodrumspor yakaladığı başarı ivmesini devam ettirmelidir. Arkadaşlarımızın da bu bağlamda çalışmalar yapacağına güvenimiz tam” dedi.

Bodrumspor Yönetim Kurulu ilk toplantısında görev dağılımı da yaptı. Yapılan görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:

Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Karakaya-As Başkan Fatih Berber-Başkan Yardımcıları Murat Önder, Gürkan Topan, Aydın Güven-Genel Sekreter Hüseyin Gözütok-Sayman Arif Karaman-Genel Kaptan Halil Teke-Futbol Şube Sorumlusu Nurettin Bıyıklı, Aydın Güven-Basketbol Branşı Sorumlusu Murat Pahna, -Basın Sözcüsü Caner Tuna-Alt Yapı  Hadi Türk-Yelken Branşı Muharrem Buğra Çetin-Whu Shu Branşı Caner Tuna, Hasan Sinop-Karate Caner Tuna, Hasan Sinop-Hukuk Sorumlusu Serhan Kaya.

Toplantının ardından açıklama yapan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya görev dağılımının yapıldığını belirterek şunları söyledi: “Görev dağılımımızı yaptık. Mehmet Kocadon başkanımızda bizleri her yıl olduğu gibi ilk toplantıda yalnız bırakmadı. Bu toplantıda geçmiş dönemde neler yaptık neleri yapamadık onları değerlendirdik. Bodrumspor’u nasıl kurumsallaştırırız onunla ilgili planlamalar yaptık. Bodrumspor çok iyi bir yönetim kuruluna sahip oldu. Yeni arkadaşlarımıza ve eski arkadaşlarımıza çok güveniyor. İnanıyorum ki bu yönetim çok başarılı işlere imza atacak”

Hedefin şampiyonluk olduğunu belirten Karakaya,” Hedef olarak Basketbolda altyapı ve üstyapı planlaması yapıyoruz. Yelkende ciddi yatırımlar yapacağız. Futbolda ise geçen sene ikinci olduk ikinciliğin bir üstü birincilik. İnşallah bu hedefe koşmak için çalışmalarımızı yapacağız”  şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 395 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.