Bodrumspor şanssızlığını yenemedi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kahramanmaraş deplasmanında Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu’nda saat 13:00’de başlayan karşılaşmada...

Bodrumspor şanssızlığını yenemedi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kahramanmaraş deplasmanında Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu’nda saat 13:00’de başlayan karşılaşmada genel olarak üstün oynayan B.B. Bodrumspor, girdiği pozisyonları gole çeviremeyince 3 puan hasretini sürdürdü. Karşılaşmaya baskılı bir oyun sergileyerek başlayan B.B. Bodrumspor, oyunu rakip sahada oynasa da, girilen pozisyonlarda son vuruşlarda etkili olamadı. Ev sahibi Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor’da ilk yarıda B.B. Bodrumspor kalesinde etkili pozisyon yaratamayınca ilk 45 dakika golsüz beraberlikle bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ilk yarıya göre daha iyi başlayan Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor, ilkyarıya göre daha etkili bir oyun sergiledi. B.B. Bodrumspor ikinci yarının ortalarına kadar vasat bir oyun sergilerken, karşılaşmanın son 20 dakikasında her iki takımda bir çok pozisyona girdi. Özellikle karşılaşmaya eklenen 4 dakikalık uzatma dakikasıyla birlikte son 15 dakika oyunu rakip sahaya yıkan B.B. Bodrumspor, girdiği pozisyonlarda golü bulamayınca karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi.

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumunda oynayan karşılaşmayı yaklaşık 700 taraftar izlerken, taraftarlar tribünde bulunan belediye bandosunun çaldığı şarkılarla takımlarını desteklediler. Karşılaşma sonunda birer puan alan her iki takım oyuncuları birbirlerine başarılar dilerken, karşılaşma olaysız şekilde sona erdi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.