Bodrumspor şampiyonluğa koşuyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından Bodrum Belediyesi Bodrumspor, sahasında Selvioğluspor’u 3-0 mağlup ederek, 3. Lig hedefine bir adım daha yaklaştı.B.B. Bodrumspor kendi sahasında konuk ettiği Selvioğluspor’u Metin Telle...

Bodrumspor şampiyonluğa koşuyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup takımlarından Bodrum Belediyesi Bodrumspor, sahasında Selvioğluspor’u 3-0 mağlup ederek, 3. Lig hedefine bir adım daha yaklaştı.

B.B. Bodrumspor kendi sahasında konuk ettiği Selvioğluspor’u Metin Telle ve Onur Akgül’ün golleriyle 3-0 mağlup ederek puanını 53’e çıkardı. Bal 7’inci Grupta namağlup liderliğini sürdüren B.B. Bodrumspor bugün saat 13:30’da başlayan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyerek Bodrumlu futbolseverlerin beğenisini kazandı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren baskın futbol oynayan B.B. Bodrumspor dakika 29’da Metin Telle’nin ceza sahası içinde şık plasesi ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını devam ettiren B.B. Bodrumspor ilk 45 dakikada başka gol bulmayaınca karşılaşmanın ilk yarısı B.B. Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğü ile bitti.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon2un da izlediği karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan taraf B.B. Bodrumspor oldu. Sol kanattan Burak Emre Kayan’ın geliştirdiği atakta Onur Algül sol kanattan içeriye topla girerek Gökay Yiğit ile duvar pası yaparak ceza sahası içerisine bir anda giren Onur Algül şık bir vuruşla B.B. Bodrumspor’u 2-0 öne geçirdi. Dakikalar 66’yı gösterdiği anda gelen golün ardından B.B.Bodrumsporlu futbolcular stadı dolduran yaklaşık 5 Bin Bodrumsporlu taraftarın desteğini de arkasına alarak ataklarını sıklaştırdı. Arka arkaya geliştirdiği ataklardan dakika 79’da Mehmet Selçuk Adaş’ın tüm rakibi geçerek vurduğu şuttan geri dönen topu tamamlayan Onur Algül, kendisinin ikinci B.B. Bodrumspor’un üçüncü golünü kaydetti. Bu dakikadan sonra şenlik havasında geçen maçı yine kontrolünü elinde tutan B.B. Bodrumspor maçı rahat bir skorla 3-0 kazanarak namağlup şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Puanını 53’ü çıkaran B.B. Bodrumspor önümüzdeki hafta deplasmanda 24 puanla 8’inci sırada bulunan Burdur takımlarından Bucak Oğuzhanspor’a konuk olacak.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.