Bodrumspor Muratpaşa maçına hazır

Bölgesel Amatör Liginde 7. Grupta mücadele eden Bodrumspor yarın  Bodrum’da Muratpaşaspor ile karşılaşacak.Ligin ilk 3 haftasında 7 puan toplayarak 9 puanlı Muratpaşa Belediye Sporun ardından 2. sırada yer alan Bodrumspor ...

Bodrumspor Muratpaşa maçına hazır

Bölgesel Amatör Liginde 7. Grupta mücadele eden Bodrumspor yarın  Bodrum’da Muratpaşaspor ile karşılaşacak.

Ligin ilk 3 haftasında 7 puan toplayarak 9 puanlı Muratpaşa Belediye Sporun ardından 2. sırada yer alan Bodrumspor  hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Yeni Bornovaspor karşılaşmasını değerlendiren Tayfan Kıran, "3 hafta sonunda gördük ki hiç bir takım içeride ve dışarıda kolay teslim olmuyor. Herkes mağlup duruma düşse de maça sonuna kadar asılıyor, zor bir lig olacak. İlk hafta olduğu gibi ikinci haftada 4-1 öne geçmemize rağmen son 15 dakikada 2 gol yedik. Bu yönde eksiklerimiz var ve bunları geliştirmemiz lazım. Yeni bir takımız daha eksiklerimiz var.  Onları da 3-5 hafta içinde tamamlayıp daha düzenli, daha az gol yiyen ve daha çok gol atan bir takım olmayı hedefliyoruz" dedi.

Kıran hafta sonu oynanacak olan Muratpaşa Belediye Spor maçı ile ilgili olarak ise şunları söyledi;

"Lideri geliyor bu hafta lideri yenip liderliğe yükselmek istiyoruz. Bodrumspor’a da bu yakışır. Hafta sonu bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftarlarımızla birlikte liderliği kutlayacağız" dedi.

Takım kaptanı Evren Özsu, yeni kurulan bir takım olduklarını ifade ederek, "Yeni bir takım olduğumuz için bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Kişisel düşüncem, 2-3 hafta içerisinde bu sıkıntıları gidereceğimiz yönündedir. Önemli olan bu kaynaşma sürecinde puan kaybetmeden yolumuza devam etmek. Bizde hedeflediğimiz doğrultuda puan kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Karşılaşma Pazar günü saat 14.30 da Bodrum Şehir Stadyumunda oynanacak.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.