Bodrumspor liderliğini sürdürüyor

Bölgesel amatör lig 7. Gurupta Bodrumspor kendi sahasında Sarayköyspor’u 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü.Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Bodrumspor Bodrumlu miniklerle çıktı. Bodrumspor forması giyen miniklerle...

Bodrumspor liderliğini sürdürüyor

Bölgesel amatör lig 7. Gurupta Bodrumspor kendi sahasında Sarayköyspor’u 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Bodrumspor Bodrumlu miniklerle çıktı. Bodrumspor forması giyen miniklerle sahaya çıkan Bodrumsporlu oyuncular seyircileri miniklerle selamladı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Bodrumspor rakibi karşısında üstünlük kurdu. İlk dakikalarda 1-0 öne geçen Bodrumspor oyun süresince girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarının ilk dakikalarında Sarayköy skora eşitliği getirdi. Oyun genelinde topa daha çok sahip olan Bodrumspor kaptan Nedim Burak’ın golüyle 2-1 öne geçti. Karşılaşma bu skorla tamamlandı. Karşılaşmayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, BODTO Başkanı Mehmut Kocadon, başta olmak üzere yüzlerce Bodrumlu izledi.

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya hedefe ilerlediklerini belirterek, “Futbolculara ve teknik heyete oyunlarından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca bugün bizi yalnız bırakmayan Başkanımıza ve Bodrumlulara şükranlarımı sunuyorum. Her geçen maçta hedefimize biraz daha fazla yaklaşıyoruz" dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.