Bodrumspor liderliğini sürdürdü

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’takımlarından B.B. Bodrumspor, ikinci yarının ilk maçında Yeşilovaspor’u 2-0 mağlup etti.Bodrum Şehir Stadı’nda saat 13:30’da başlayan karşılaşmada ilk dakikalardan itibaren rakibine baskı...

Bodrumspor liderliğini sürdürdü

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’takımlarından B.B. Bodrumspor, ikinci yarının ilk maçında Yeşilovaspor’u 2-0 mağlup etti.

Bodrum Şehir Stadı’nda saat 13:30’da başlayan karşılaşmada ilk dakikalardan itibaren rakibine baskı kuran B.B. Bodrumspor girdiği 5 net pozisyonu gole çeviremezken kaptan Süleyman Görgün’ün ceza sahası ön çizgisinden kullandığı serbest vuruşu da direkten döndü. İlk yarıda her iki takımda girdiği pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan B.B. Bodrumspor dakikalar 61’i gösterdiğinde Selçuk’un attığı golle 1-0 öne geçti. Bundan sonraki dakikalarda da iyi bir oyun sergileyen B.B. Bodrumspor’un ikinci golünü ise dakika 85’te Yasin Ayaklı attı.

Aldığı bu sonuçla puanını 34’e yükselten B.B. Bodrumspor en yakın rakibi Afjet Afyonspor’un 6 puan önünde namağlup liderliğini korumuş oldu.

Taraftarlar Stadı Dolduruyor

Şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan alan B.B. Bodrumspor’u Yeşilovaspor maçında da yalnız bırakmayan yaklaşık 2 bin Bodrumlu futbol sever ve Asi Tayfa taraftar grubu karşılaşma boyunca susmayarak takımlarına destek oldular.

Güneşli bir havada oynanan karşılaşmayı izleyenler arasında B.B. Bodrumspor’un iç sahadaki her maçına gelerek destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve ünlü oyuncu Nejat İşler de vardı.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.