Bodrumspor iddialı hazırlanıyor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Basketbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumspor Basketbol Takımı’nı antrenmanlarını yaptığı Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda...

Bodrumspor iddialı hazırlanıyor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Basketbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumspor Basketbol Takımı’nı antrenmanlarını yaptığı Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda ziyaret etti. B. B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, B. B. Bodrumspor Basketbol Şubesi Başkanı Hasan Sinop’la birlikte antrenör ve oyuncularla sohbet eden Başkan Mehmet Kocadon takıma yeni sezonda başarılar diledi.

Ege Bölgesi’nin basketbol lokomotifi olan B. B. Bodrumspor tekrar eski günlerine dönmek için Bodrum’da yaşayan gençlerin yanında diğer illerden de gelen kariyerli oyuncularla birlikte Baş Antrenör Selçuk Bilgeç yönetiminde yeni sezona hazırlanıyor.

Kocadon’dan destek

Bodrumsporlu oyunculara Ege Bölgesinde basketbolun ilk başladığı yerlerden birinin Bodrum olduğunu söyleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Bu sene size çok görev düşüyor. Ben de elimden geldiği kadar yanınızda olmaya çalışacağım. Sizler gelecek nesillere örnek olacak insanlarsanız. Sizlerin burada yakalayacağınız her başarı, okul çağındaki çocukların Bodrumspor formasını giymesi için bir özlem oluyor. Bu formanın hakkını verebildiğimiz kadar vermemiz lazım. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için çocukların sizleri örnek alması lazım, hedef koymaları lazım. Maçlarda farklı yenilebilir, fark atabiliriz ama hiçbir zaman mücadeleyi bırakmamalıyız. Oyun disiplininden kopmadan bu formayı terletebildiğimiz kadar terleteceğiz. Siz forma ruhunu, Bodrum sevdasını ortaya koyduğunuz zaman zaten seyirci bunun farkına varır ve sizleri alkışlar. Başta Başkan Rıza Karakaya olmak üzere Bodrumspor Yönetim Kurulu, hepsi ağabey durumunda, kendini aşmış, hiçbir beklentisi olmadan sadece Bodrum ismini spor arenasında yukarılara çıkarmak isteyen, Bodrum’un bayrağını dalgalandırmak için mücadele eden arkadaşlarımızdan oluşmuştur. Hasan Sinop benim en yakın arkadaşım, ona söyleyeceğiz her şey direkt bana ulaşır, derdinize derman olurum. Zaten birçok şey bana gelmeden Rıza Başkan tarafından çözülüyor. Birlik beraberlikten, spor disiplininden hiçbir ödün vermeden birlikte mücadele edeceğiz. Ben de sizden çıkarak geldim. Bodrumspor’un takımlarında oynadım, yöneticiliğini yaptım. Sonra da Bodrum Halkı beni Bodrum Belediye Başkanı yaptı. 15 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyorum. Bu süre içinde saçlarım ağardı, kendime hiçbir şey yapamadım. Hem ruh hem de akıl sağlığını nasıl bozarız diye çok da zorladılar ama başaramadılar. Çünkü spor yaptığınız müddetçe bunların hiçbiri bozulmaz. Spora çok önem verdiğimi asla unutmayın. Sporu kendi yaşam tarzınız içinde mutlaka bulundurun. Spor yapan insanlar kafası hızlı çalışan insanlardır” dedi.

“Gençlere önem veriyoruz”

B. B. Bodrumspor Basketbol Şubesi Başkanı Hasan Sinop da, “Basketbol sevdasından vazgeçemiyoruz. Genç ve yetenekli arkadaşların mücadelelerini gördükçe bizler daha da keyif alıyoruz. Basketbolla veya futbolla Bodrum’un sporla daha çok özleştiğini görüyoruz. Gençlerin daha çok spora yönelmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Alt yapılarımıza daha çok önem veriyoruz. Her sene açılan ücretsiz basketbol okullarımızdaki faaliyetleri tüm Bodrum Yarımadası’nı kapsayacak şekilde organize edeceğiz. Çocuklarımız böylece spora yönelerek her türlü kötü alışkanlıklardan uzaklaşacaktır’’ diye konuştu.

Bu sene Ege Bölgesel Ligi’nde mücadele edecek olan B. B. Bodrumspor’un2013-2014 maç fikstürü 25 Eylül 2013 Çarşamba günü Ankara’da çekilecek kurada belli olacak. Maçlar ise kasım ayı içinde başlayacak.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.