Bodrumspor, altyapıya önem veriyor

Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta Şampiyon olarak 3’üncü lige çıkan B.B. Bodrumspor’un altyapı takımları da hedeflerine başarıyla ilerliyor.U13 Play Off A grubunda mücadele eden B.B. Bodrumspor U13 takımı hafta sonu Ula...

Bodrumspor, altyapıya önem veriyor

Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta Şampiyon olarak 3’üncü lige çıkan B.B. Bodrumspor’un altyapı takımları da hedeflerine başarıyla ilerliyor.

U13 Play Off A grubunda mücadele eden B.B. Bodrumspor U13 takımı hafta sonu Ula İlçe Stadında Fethiyespor U13 takımını 3-1 mağlup ederek grup maçlarına güzel bir başlangıç yaptı. Grup maçlarında 27 Mayıs’ta Yatağanda Marmarisspor U13 takımıyla karşılaşacak olan B.B. Bodrumspor U13 takımı 2 Haziranda ise Milas’ta Yatağanspor ile karşılaşacak.

B.B. Bodrumspor U13 takımı grubunda ilk ikiye girmesi sonucunda B grubunun ilk takımıyla mücadele edecek. 5 Haziran’da oynanacak olan final karşılaşmalarını kazanan takımlar Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak.

B.B. Bodrumspor U11 takımı ise u-11 ligi A Grubunda 30 Mayıs’ta Milas’ta Yeni Milasspor U11 takımıyla karşılaşacak. Diğer maçını 3 Haziranda Yalıkavak Bld.Spor karşısında çıkacak B.B. Bodrumspor U11 takımı bu maçları kazanması dahilinde grup final maçlarını oynayacak ve bu maçlarda da başarılı sonuçlar alması durumunda Türkiye finallerine gitmeye hak kazanacak.

Bu haber toplam 242 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.