Bodrumspor 83 yaşında

1931 yılında kurulan Bodrumspor, 83. Yılını coşku ile kutladı. Kutlama programına katılan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a taraftarlar büyük ilgi gösterdi.Bodrum Trafo'da düzenlenen Bodrumspor’un kuruluşunun 83’üncü...

Bodrumspor 83 yaşında

1931 yılında kurulan Bodrumspor, 83. Yılını coşku ile kutladı. Kutlama programına katılan Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Bodrum Trafo'da düzenlenen Bodrumspor’un kuruluşunun 83’üncü yılı kutlamalarına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Bodrumspor yönetimi, Bodrumspor geçmiş dönem başkanları, Bodrumsporlu eski ve yeni sporcular, Bodrumspor'da görev yapmış ve yapan antrenörler, Asi Tayfa Taraftar Gurubu, Trabzonzonspor Eski Başkanlarından Sadri Şener, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve Bodrumspor'a gönül veren Bodrumlular katıldı.

Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, 83. yaş kutlamasına gelenlere teşekkür ederek, "Ben buradan öncelikle Bodrumspor'a emeği geçmiş olan, 83 yıllık şanlı tarihimizde bir çivi dahi çakmış olan değerli yöneticilerimize, eski başkanlarıma, sporcularımıza, teknik direktörlerimize, Bodrumspor sevdalısı taraftarlarımıza, hepsine sizlerin önünde teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Rıza Karakaya, Bodrumspor'un son yıllarda almış olduğu başarılardan bahsederek, “Yelkende Türkiye şampiyonları çıkarttık, Avrupa şampiyonları çıkarttık, yetmedi Dünya şampiyonu çıkarttık. Karatede Wushu’da sporcularımız madalyalar alıyor. Bodrumspor bayrağını en üstte dalgalandırıyor. Futbol takımımız inşallah bu sene kafaya oynuyor. Onlar da burada. Diyorum ki son 2 maçtır öyle bir inanç, öyle bir futbol var ki, inşallah bu desteğin hakkını bu çocuklar verecek” dedi.

Başkan Kocadon'a taraftarlardan sürpriz

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un sahneye çıkması ile birlikte havai fişekler atılmaya başlandı. Havai fişeklerin ardından minik Bodrumsporlular tarafından "Coşkunuz gücümüze güç katıyor " yazısı bulunan pankart açıldı. Başkan Kocadon kutlamaya katılan Bodrumspor'un eski dönem başkanlarını ve Bodrumspor'a desteklerinden dolayı Sadri Şener’i de sahneye çağırarak şunları söyledi:

“Burada inananlar, mücadele edenler, bu ruhu taşıyanlar ve hem başkanların, hem dönemlerinin yönetim kurulu üyeleri, hem de Bodrumspor'un yıllarca formasını giymiş sporcu kardeşlerim, sporcu ağabeylerim ve sporcu babalarıma seslenmek istiyorum. Sporcu babam derken kendi babamdan da bahsetmek istiyorum. O da Bodrumspor forması giymiş. Sonra oğlu giymiş. Ben de bunlardan birisiyim. Allah herkese böyle güzellikler nasip etsin. Çünkü hep şunu söylüyorum; spor arkadaşlar, bir yaşam tarzı olmalı. Biz yöneticilerin esasında en büyük görevi, sağlıklı nesiller yetiştirmek. Şu arkamda görmüş olduğunuz efsane başkanlar, bugün ben bu mikrofonda sağlıklı bir insan olarak ve Bodrum'a hizmet eden bir belediye başkanı olarak konuşabiliyorsam işte onların eseriyimdir. Bunu asla unutmam çünkü bana Bodrumspor’u, spor sevdasını ve Bodrum sevdasını aşılayan bu büyüklerim, bu ağabeylerim. Onlara büyük bir alkış istiyorum sizden.”

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.