Bodrumspor 3 puanla döndü

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yeni Bornovaspor’u 4-3 yendi.Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Yeni Bornovaspor arasında İzmir de oynanan karşılaşmanın ilk yarısı oldukça çekişmeli geçti....

Bodrumspor 3 puanla döndü

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yeni Bornovaspor’u 4-3 yendi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Yeni Bornovaspor arasında İzmir de oynanan karşılaşmanın ilk yarısı oldukça çekişmeli geçti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Bodrum Belediyesi Bodrumspor ilk dakikalarda pozisyonlar yakalayamadı. Karşılaşmanın ilk golünü Yeni Bornova Spor dan 9 numaralı formayı giyen Egehan 5 inci dakikada buldu.

Bunun ardından oyuna bir türlü konsantre olamayan Bodrumspor bir süre etkili ataklar kuramadı. Oyunun 40. dakikasında Bodrumspor dan 9 numaralı Bekir kafa golü ile skoru eşitledi. Bu golün ardından 42 nci dakikada Mehmet Sancak yakaladığı pozisyonu değerlendirerek takımını 2 - 1 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı, İlk yarıda Bodrumsporun kalecisi Bekir sakatlanınca 99 numaralı forma ile oynayan Seyfullah Bodrumspor kalesine geçti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Bodrum Belediyesi Bodrumspor 55 inci dakikada Bekir’in attığı gol ile 3-1 öne geçti. Bu golün ardından 59 dakikada 77 numara ile oynayan Ahmet Maran penaltıdan attığı gol ile skoru 4 1 e taşıdı.

Bodrumspor 4 gol atarak öne geçtikten sonra sonra oyunu soğutmaya çalıştı. Yeni Bornovaspor dan 75 inci dakikada 9 numaralı Egehan skoru 4- 2 yaptı. Yeni Bornovasporlu Ali 90 ıncı dakikada  attığı gol ile  skoru 4- 3 yaptı.

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.