Bodrumspor 3 puanı 2 golle aldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Silivrispor’u 2-0 mağlup etti.Bodrum İlçe Stadı’nda 16:00’da başlayan 3. hafta mücadelesinde ilk 45 dakika boyunca her iki takımda pek etkili olamadı. Dakikalar...

Bodrumspor 3 puanı 2 golle aldı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Silivrispor’u 2-0 mağlup etti.

Bodrum İlçe Stadı’nda 16:00’da başlayan 3. hafta mücadelesinde ilk 45 dakika boyunca her iki takımda pek etkili olamadı. Dakikalar 6’yı gösterdiğinde Silivrispor atağında top B.B. Bodrumspor ceza sahası içinde sekti ve Silivrispor'lu Sercan’ın önünde kaldı. Sercan’ın şutunda kaleci Gökhan topa çok iyi uzanarak topu kornere çeldi.

Dakikalar 41’i gösterdiğinde ise B.B. Bodrumspor atağında Agah’ın derinlemesine pasında topla buluşan Emrah Öztürk ceza sahasına kadar ilerleyerek, ceza sahasına girdi ve ortasını yaptı. Topla buluşan Mehmet Bağlı'nın vuruşunu kaleci Cihan topu kornere çeldi. İlk 45 dakikaya 3 dakika uzatma süresi eklenirken, ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarının ortalarına kadar her iki takım da orta saha mücadelesi sergilerken, dakika 65’ten sonra oyun hızlandı. Dakikalar 68’i gösterdiğinde B.B. Bodrumspor atağında Emrah Kaya Mümin Aysever’e güzel bir pas aktarırken, Mümin ceza sahası içerisine girdikten sonra ser şutunda top ağlarla buluşturdu 1-0.

1-0’dan sonra Silivrispor kalesinde üst üste pozisyonlara giren B.B. Bodrumspor ikinci golü 88’inci dakikada buldu. İkinci yarıda oyuna giren genç Harun güzel bir pas ile topu Mümin ile buluşturdu. Mümin hem kendinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti 2-0.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.