Bodrumlu sporcular Dünya Şampiyonasına gidiyor

Bodrum ilçesinden Muaytyi Türkiye Şampiyonasına katılan sporcular 7 madalya ile döndü. Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Muaythai Türkiye Şampiyonasına 7 bölgeden birinci ve ikinci olan sporcular Bodrum'a döndü. Toplam...

Bodrumlu sporcular Dünya Şampiyonasına gidiyor

Bodrum ilçesinden Muaytyi Türkiye Şampiyonasına katılan sporcular 7 madalya ile döndü. Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen Muaythai Türkiye Şampiyonasına 7 bölgeden birinci ve ikinci olan sporcular Bodrum'a döndü. Toplam bin 100 sporcunun katılımı ile bir haftalık yoğun mücadelenin ardından müsabakalar sona erdi. Müsabakaya Muğla’dan 40 sporcu katıldı. 15 sporcu ise Ortakent-Yahşi Spor Kulübünden katıldı. Müsabaka sonunda Ortakent Yahşi Spor Kulübü 5 altın madalya, 2 gümüş madalya, 1 bronz madalya kazandı. Altın madalya alan sporcular 13-17 mart 2013 tarihleri arasında İstanbul’da 78 ülkenin katılımı ile yapılacak olan dünya Muaythai şampiyonasına katılarak Türkiye’yi temsil edecek. 13-17 mart 2013 tarihlerinde Dünya şampiyonasında yarışacak sporculara; gıda desteği, antrenman malzeme ve giysisi desteği ise Ortakent Yahşi Belediye Başkan Mehmet Onur Şahbaz geldi.

Bodrum'a madalya ile gelen sporcuları ise şöyle; Alper Okur, Muhammed Güzleyen, Talha M. Suyolcu, Yamur Güzleyen, Merve Sağlam Türkiye Şampiyonu. Tolga Güzleyen, Sibel Avcılar Türkiye İkincisi. Sakine Karakuş Türkiye Üçüncüsü oldu.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.