Bodrumlu minikler Muğla’yı temsil edecek

Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı, geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyonda Muğla İl Şampiyonu oldu. Öğrenciler, şampiyonada kazandıkları kupayla birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet...

Bodrumlu minikler Muğla’yı temsil edecek

Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu Küçük Erkekler Basketbol Takımı, geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyonda Muğla İl Şampiyonu oldu. Öğrenciler, şampiyonada kazandıkları kupayla birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Ziyarete öğretmenleri ile birlikte gelen küçük basketbolcular, 17-19 Mart’ta Antalya veya Kütahya’da yapılacak olan Bölgelerarası Basketbol Şampiyonası’nda Muğla’yı temsil edecek.

Küçük basketbolcuları kutlayan Başkan Mehmet Kocadon, katılacakları şampiyonada öğrencilerden aynı başarıyı beklediğini belirterek, “En kısa zamanda sizinle bir maç yapacağız. Benimle de iddialı bir şekilde oynayacaksınız. 8 dakika bir takımda, 8 dakika da diğer takımda oynayacağım.” dedi.

Konuşmasının devamında Başkan Kocadon esprili bir dille öğrencilere, “Ama sakın maçta ‘Başkanım, senin boyun uzun’ gibi sözler etmeyin bana.” diyerek öğrencilerle şakalaştı. Başkan, “Sizleri kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi ve şampiyon öğrencileri tek tek tebrik etti.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.