Bodrumlu Kızlar yarı finalde

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Aydın’da yapılacak olan Türkiye Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.2013-2014 Sezonu Okullar arası Yıldız Kızlar-Erkekler Voleybol Grup Birinciliğine kızlarda...

Bodrumlu Kızlar yarı finalde

Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Aydın’da yapılacak olan Türkiye Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

2013-2014 Sezonu Okullar arası Yıldız Kızlar-Erkekler Voleybol Grup Birinciliğine kızlarda 2 takım erkeklerde 1 takım Muğla’yı temsil etti. İl Birinciliği müsabakalarında yıldız kızlarda şampiyon olan Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu takımı ile ikinci olan Marmaris Özel Türk Koleji takımı ve yıldız erkekler de şampiyon olan Fethiye Gazi Ortaokulu takımları, Uşak ve Bursa illerinde yapılan grup maçlarına katıldı. Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu kız voleybol takımı karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek grup 1.si olarak Türkiye Yarı Finallerine çıkmaya hak kazandı. İl ikincisi olan Marmaris Türk Koleji takımı Bursa da oynanan maçlarda son gün İstanbul 3.süne 3-1 yenilerek grup 2. si olarak yarı finallere katılamadı. Erkeklerde de son güne kadar tüm maçlarını kazanan Fethiye Gazi Orta Okulu erkek voleybol takımı ise son gün rakibine 3-1 yenilerek grup 2.si olarak elendi.

Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, “Başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Bekir Çeker olmak üzere ilimizi gruplarda başarı ile temsil eden tüm okul takımlarımızın sporcularına, idarecilerine, antrenör ve Beden Eğitimi öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Şanssız bir şekilde elenen Marmaris Özel Türk Koleji kız voleybol takımı ile Fethiye Gazi Ortaokulu erkek voleybol takımlarımızı başarılı performanslarından dolayı kutluyorum. Türkiye Yarı Finallerine çıkma hakkı kazanan Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu kız voleybol takımımızı özel olarak kutlamak istiyorum. Zorlu maçları rahatlıkla kazanmasını bilmişlerdir. 18-21 Mart 2014 tarihleri arasında Aydın’da yapılacak olan Türkiye Yarı Finallerine katılacak olan Bodrum Cumhuriyet Ortaokulu Kız Voleybol takımımıza başarılar dilerken, takımımızı Türkiye Finallerinde göreceğimizden emin olduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.