Bodrumlu çocuklar zirvede

Dünya Shotokan Karate Federasyonu tarafından 4-5-6 Ekim 2013 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen 5. Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası ve Dünya Kupası yarışmalarına katılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı yine büyük...

Bodrumlu çocuklar zirvede

Dünya Shotokan Karate Federasyonu tarafından 4-5-6 Ekim 2013 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen 5. Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası ve Dünya Kupası yarışmalarına katılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı yine büyük bir başarıya imza attı.

Dünyanın 28 ülkesinden 1550’ye yakın sporcunun katıldığı ve 3 gün süren yarışmalar sonunda 9-14 yaş arasındaki Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu karateciler Dünya Kupası’nın ferdi kategorilerinde toplam 9 birincilik, 6 ikincilik ve 8 üçüncülük kazandı. Ayrıca katıldıkları takım yarışmalarında da 1 takım birinciliği ve 4 de takım ikinciliği kazanarak Dünya Kupası’nda ‘Bodrum’ adını tüm dünyaya en iyi şekilde duyurdu.

Sporcular ve aileler adına açıklama yapan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı Antrenörü Fatih Uzunlulu “Dünya kupasına katılmamız için gerekli her türlü desteği sağlayan Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’a ve Bodrum Belediyesi’ne sporcularımız, aileleri ve Bodrum halkı adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.