Bodrumlu başkanlardan İş Bankası’na ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon başkanlığında bir heyet Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali’yi İş Bankası Genel Müdürlüğü’nde ziyaret...

Bodrumlu başkanlardan İş Bankası’na ziyaret

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon başkanlığında bir heyet Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali’yi İş Bankası Genel Müdürlüğü’nde ziyaret etti.

Tanışma ve Bodrum’un gelişimi için işbirliği olanaklarının yaratılması  konulu ziyarette, Başkan Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası heyeti Bodrum’un ekonomik, sosyal ve turizm potansiyeli hakkında bilgi verdi. Özellikle Bodrum’un tanıtımı için birlikte yapılabilecek çaba ve çalışmalar konuşuldu. İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali ziyarette yaptığı konuşmada Bodrum’un gelişimini yakından takip ettiklerini ve bu pazarda büyümek için çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Toplantı Bodrum için yapılabilecek işbirliği olanaklarının konuşulmasını takiben Başkan Mehmet Kocadon’un, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali’yi Bodrum’a daveti ile sona erdi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.