Bodrum’daki belediye personeline müjdeli haber

Muğla’nın Bodrum ilçe Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan son günlerde Bodrum genelinde belediye çalışanlarına yönelik il merkezi ve benzeri yerlere tayin edildiklerine yönelik söylemlerle ilgili bir açıklama yaptı.6360 Sayılı...

Bodrum’daki belediye personeline müjdeli haber

Muğla’nın Bodrum ilçe Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan son günlerde Bodrum genelinde belediye çalışanlarına yönelik il merkezi ve benzeri yerlere tayin edildiklerine yönelik söylemlerle ilgili bir açıklama yaptı.

6360 Sayılı 13 İlde Büyükşehir ve 26 İlçede kurulması ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması hakkında kanun ile ilgili; Bodrum İlçesi ve Belde Belediyelerinin devir ve tasnif işlemleri için ilçe komisyon toplantısı yapılarak devir işlemleri hakkında kararlar alınmıştı.

Bunun üzerine kısa bir açıklama yapan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, “11 Belediye Başkanının da katıldığı toplantıda tüm belediye çalışanlarının ve araç gereçlerin Bodrum’da kalacak şekilde devir teslim kararı alınmıştır. Komisyon kararımız bu şekli ile valilik makamımıza takdim edilecektir. Yarımada genelinde belediyelerimizde çalışan personelimizin tayininin yapıldığı konusunda ortalıkta konuşulan söylemler asılsızdır. Tüm personelimizin çalışmalarına özenle devam etmesini diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.