Bodrum’da Vatan Partisi’ne katılım

Vatan Partisi Muğla Milletvekili Adayı Süha Ziya Gökalp, Bodrum’un Turgutreis beldesinde vatandaşlarla buluştu. Gökalp burada yaptığı konuşmasında; “Saygı değer vatandaşlarımız! Ülkemizin ve demokrasinin gelişme sürecinde...

Bodrum’da Vatan Partisi’ne katılım

Vatan Partisi Muğla Milletvekili Adayı Süha Ziya Gökalp, Bodrum’un Turgutreis beldesinde vatandaşlarla buluştu. Gökalp burada yaptığı konuşmasında; “Saygı değer vatandaşlarımız! Ülkemizin ve demokrasinin gelişme sürecinde Vatan Partisi çok büyük bir görev üstlenmiştir. Çıktığımız bu yolda asla geri dönmeyeceğimiz gibi tüm barikatları da yıkayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

Süha Ziya Gökalp’in katılımıyla üye katılım töreni gerçekleştirildi. Üye katılım töreninde CHP’den ayrılan 10 vatandaş Vatan Partisi saflarına katıldılar ve Adana’da 2 bin 500 civarında bulunan akrabalarını da Vatan Partisi saflarına yönlendireceklerini belirttiler. Vatan Partisi’ne katılan bu vatandaşlarımıza Süha Ziya Gökalp tarafından rozetleri takıldı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek üye katılım törenine mesaj yolladı. Yolladığı mesajda Doğu Perinçek: “Partimize katılan tüm arkadaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyor ve kutluyorum. Partimize kuvvet kattılar. “ sözlerine yer verdi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.