Bodrum’da tabelalar toplatılıyo

Yönetmeliğe aykırı biçimde asılarak görüntü kirliliğine neden olan tabela, afiş vb. malzemeler, Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından toplanıyor.Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Bodrum Belediyesi Mali İşler...

Bodrum’da tabelalar toplatılıyo

Yönetmeliğe aykırı biçimde asılarak görüntü kirliliğine neden olan tabela, afiş vb. malzemeler, Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından toplanıyor.

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Bodrum Belediyesi Mali İşler Müdürlüğüne bağlı İktisat İşleri Birimi ekiplerinin koordineli olarak görüntü kirliliğini önlemek amacıyla başlattıkları çalışma, Bodrum ilçe genelinde sürüyor. En son Yalıkavak, Gündoğan ve Göltürkbükü’nde mahalle genelinde yapılan çalışmalarda ekipler çok sayıda reklam tabelası, yönlendirme tabelası ve bez afişi toplayarak görüntü kirliliğinin önüne geçti. Özellikle de yaz sezonunun içerisinde olunması sebebiyle ekipler çalışmalarına hız verdi.

Çalışmalarda öncelikle, Bodrum Belediyesi Tabela Yönetmeliğine aykırı bir biçimde asılarak çevre görünümünü bozan, görüntü kirliliği oluşturan ve izinsiz olarak asılan tabela ve afişler belirlendi. Yaya kaldırımlarına, yaya yürüyüş yollarına, meydanlara, direklere, aydınlatma direklerine ve yeşil alanlara asılan çok sayıda tabela, belirlenen plan ve program dahilinde Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından aralıksız süren çalışmalarla tek tek toplandı.

Bodrum Belediyesi yetkilileri, çalışmaların ilçe genelinde devam ettiğinin bilgisini verdi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.