Bodrum’da ses denetimleri sürüyor

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Bodrum genelini kapsayan ses denetimlerine geçtiğimiz günlerde Yalıkavak'ta devam edildi.Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum genelinde başlatılan ses denetimlerine...

Bodrum’da ses denetimleri sürüyor

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından Bodrum genelini kapsayan ses denetimlerine geçtiğimiz günlerde Yalıkavak'ta devam edildi.

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum genelinde başlatılan ses denetimlerine devam ediliyor. Çalışmalar kapsamında Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Yalıkavak çarşı içerisinde yer alan işletmelerde "Canlı Müzik İzin Belgesi" kontrolleri yaptı. Denetimlere Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı Yalıkavak Mahallesi Zabıta Noktası ekipleri de katılarak destek verdi.

Vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendiren ekipler, şikayete konu olan mekanlarda da incelemelerde bulundu. Yalıkavak Mahallesi'nde denetimlerini tamamlayan Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belli saat aralıklarında farklı farklı ölçümler yaptı.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.