Bodrum’da şampiyon Halk Eğitim Merkezi

Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası heyecan dolu final maçı ile sona erdi. Çok sayıda seyircinin de izlediği maçta Halk Eğitim Merkezi Takımı,...

Bodrum’da şampiyon Halk Eğitim Merkezi

Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası heyecan dolu final maçı ile sona erdi. Çok sayıda seyircinin de izlediği maçta Halk Eğitim Merkezi Takımı, Marmara Kolejini uzatmalarda 3- 2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuva final karşılaşmasını Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekemerdan, Garnizon Komutanı Albay A. Göksel Oral, Emniyet Müdür Yardımcısı Fahrettin Gönbe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Fatih Uzunlulu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muammer Bektaş, Sahil Güvenlik 1 Bot Komutanı Melih Geçgil, Nüfus Müdürü Ahmet Güner, Müze Müdürü Emel Özkan, Turizm Danışma Büro Şefi Özcan Canbaz, Mal Müdürü Nevzat Ernez, Aydem İlçe Müdürü Ali Karabıyık, Bodrumspor Teknik Direktörü Cem Cambaz, Bodrumspor Kaptanı Süleyman Görgün ve çok sayıda vatandaş izledi.

Turnuva sonunda yapılan ödül töreni ile takımlara kupaları Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından takdim edildi. Takımları tebrik eden Kaymakam Dr. Gödekmerdan “Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz turnuvamız bu akşam oynanan final müsabakası ile sona erdi. Tüm katılımcılarımızı tebrik ediyorum. Bu akşam adına yaraşır bir maç izledik. Tam bir final maçı oldu. Turnuvanın bir tane şampiyonu olacaktı o da Halk Eğitim Merkezi Takımımız oldu. Kendilerini ayrıca tebrik ediyorum. Gelecek yıllarda da turnuvamızı daha fazla katılımlarla gerçekleştirmeyi diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.