Bodrum’da sahte para avı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahte para ile dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen üç şüpheli, jandarma tarafından kıs kıvrak yakalandı.Bodrum’a bağlı Yalıkavak beldesindeki bir araç kiralama firması, üç kişiye kiraladığı...

Bodrum’da sahte para avı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahte para ile dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen üç şüpheli, jandarma tarafından kıs kıvrak yakalandı.

Bodrum’a bağlı Yalıkavak beldesindeki bir araç kiralama firması, üç kişiye kiraladığı araç için verilen paranın sahte olduğunu anlayınca durumu jandarmaya ihbar etti. Plakasında aracı takibe alan jandarma ekipleri, aracı kiralayan H.K (32) ve M.V.P (23) ile D.Ç (25) isimli bayanın içinde bulunduğu kiralık aracı Güvercinlik köyü içerisinde durdurdu. Araçta yapılan aramada yüklü miktar sahte para ele geçirildi.

Sahte para ile bir çok iş yerini dolandıran zanlılardan, şüphelenen bir pazarlamacının jandarmaya haber vererek aracın çeşitli yerlerde gördüğünü ifade etmesi sonucu aracın şüphelilerin kısa sürede yakalandığı öğrenildi. Yakalandıkları esnada üzerlerinde 16 adet 50 TL'lik sahte banknot bulunan H.K, M.V.P ve D.Ç, jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.