Bodrum’da festival heyecanı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Bodrum Dans Kulübü tarafından 22-27 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan “14. Uluslararası Bodrum Dans Festivali”nin hazırlık çalışmalarında görev almak üzere 23 ülkeden...

Bodrum’da festival heyecanı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Bodrum Dans Kulübü tarafından 22-27 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan “14. Uluslararası Bodrum Dans Festivali”nin hazırlık çalışmalarında görev almak üzere 23 ülkeden seçilen 30 gönüllü genç Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci tarafından aktarılan bilgiye göre ‘Avrupa Birliği Bakanlığı, Eğitim ve Gençlik Hizmetleri Merkezi Başkanlığı’ tarafından kabul edilen ve hibesi sağlanan proje ile bir ay süre boyunca Bodrum'da festival etkinliklerinde görev alacak olan 232 farklı kültürden gelen 30 genç, Gümbet'te bir otelde seminerlerine başladılar. 28 bayan ve 2 erkekten oluşan, Almanya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Ermenistan, Fransa, Gürcistan, Hırvatistan, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Letonya, Litvanya, Macaristan, Makedonya, Moldova, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovakya ve Ukrayna'dan gelen toplam 30 genç Bodrum'un tanıtımı için de çalışacaklar.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyarete gelen gençler, Bodrum'u gezerek çektikleri fotoğraf ve videoları 23 ülkeye göndererek Bodrum'un basın yayın organlarında çıkmasını sağlayarak tanıtıma destek olacaklarını aktardılar.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise kendilerine Bodrum'un tanıtımına destek oldukları için teşekkür etti. Ayrıca 23 değişik ülke ve farklı kültürden olan gençlerin birer barış elçisi olduklarını da vurgulayan Başkan Mehmet Kocadon, ilk defa Bodrum'a gelen misafirlerine Bodrum'un tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgiler verdi.

Yabancı misafirlerine Bodrum Mandalina Gazozu ikram eden ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kendisinden bir istekleri olduğunda odasının yerini öğrendiklerini ve istedikleri zaman kapısından içeri girebileceklerini de sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.