Bodrum’da eski dükkanlar yıkılıyor

Bodrum Belediyesi’nin “Bodrum Yenileniyor” sloganıyla başlattığı üst yapı çalışmaları devam ediyor.Çarşı Mahallesinin bazı bölümlerinde yer alan Bodrum Belediyesi’ne ait, Kuyumcular Çarşısı olarak bilinen bina güvensiz...

Bodrum’da eski dükkanlar yıkılıyor

Bodrum Belediyesi’nin “Bodrum Yenileniyor” sloganıyla başlattığı üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Çarşı Mahallesinin bazı bölümlerinde yer alan Bodrum Belediyesi’ne ait, Kuyumcular Çarşısı olarak bilinen bina güvensiz olduğu belirlenince Bodrum Belediye Meclisi yıkım kararı almıştı. Binada faaliyet gösteren ve aralarında daha çok kuyumcuların olduğu esnaf, konuyla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya katılan esnafla birlikte, hazırlanan yeni projeyi inceleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yıkılan binaların yerine daha modern bir bina yapılacağını, bu durumdan esnafın uzun bir süre mağdur olmayacağını, yeni sezona yeni dükkanların yetiştirileceğini söyledi.

Başkan Mehmet Kocadon’a bu çalışmasından dolayı teşekkür eden çarşı esnafı da yıkımın bir an önce başlaması için dükkanları en kısa sürede boşaltacaklarını bildirdi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.