Bodrum’da ekim bereketi

Ekim ayının ilk günleri olmasına rağmen Bodrum'daki yabancı turist sayısı çarşı esnafının yüzünü güldürüyor. Yaz aylarının sona ermesi ve yaklaşan kış mevsimine karşın Bodrum cadde ve sokaklarında özellikle yabancı...

Bodrum’da ekim bereketi

Ekim ayının ilk günleri olmasına rağmen Bodrum'daki yabancı turist sayısı çarşı esnafının yüzünü güldürüyor. Yaz aylarının sona ermesi ve yaklaşan kış mevsimine karşın Bodrum cadde ve sokaklarında özellikle yabancı turist sayısı dikkat çekiyor.

Bu yoğunluktan ve ilgiden çarşı esnafı da oldukça memnun. Çarşı esnafı turistlerin Ekim ayı olmasına rağmen Bodrum'a gelmelerinden dolayı yapılan yurt dışı tanıtımları için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etti.

Yurt dışındaki fuarlarda yapılan tanıtımların meyvelerini aldıklarını söyleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Yurtdışı tanıtımlarımız artık stratejik bir çerçevede sürdürülüyor. Büyük bir planlamayla sürdürülen bu çalışmalar sonuçlarını vermeye başladı. Bu planlı çalışmalarla Skalite ödülüne de layık görüldük. Tanıtım konusunda emin adımlarla ilerledikçe olumlu sonuçları da hızla geliyor. İşte Ekim ayına girdik ve Bodrum hala turizm sezonunu yaşıyor ve esnafımız mutlu” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.