Bodrum’da coşkulu Noel kutlaması

Bodrum Belediyesi'nin kentte yaşayan binlerce yerleşik yabancı ve turistler için düzenlediği Noel partisi, renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık 20 yıldır düzenlenen geleneksel Noel partisinde konuklara sucuk ekmek ve sıcak...

Bodrum’da coşkulu Noel kutlaması

Bodrum Belediyesi'nin kentte yaşayan binlerce yerleşik yabancı ve turistler için düzenlediği Noel partisi, renkli görüntülere sahne oldu. 

Yaklaşık 20 yıldır düzenlenen geleneksel Noel partisinde konuklara sucuk ekmek ve sıcak şarap gibi çeşitli ikramlar yapıldı. Noel şarkılarının söylendiği, varillerde ateş yakılan gecede bir Noel pastası kesilerek konuklara ikram edildi.

Geceye çeşitli ülkelerden gelip gönül verdikleri Bodrum’a yerleşen veya bir Bodrumlu ile evlenerek hayatını birleştiren yüzlerce kişi katıldı. Kutlamaya katılanlar Bodrum Belediyesinin her yıl böyle bir etkinlik düzenlemesinden çok memnun olduklarını ifade ederek Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ettiler.

Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Halit Özkaplan konuklara hitaben yaptığı konuşmasında, “Herkese merhaba, hepiniz hoş geldiniz. Dünyanın birçok ülkesinden, birçok misafirimiz tercihlerini Bodrum da yaşamak için yapmışlar, eşini Bodrum dan seçmişler. Burada çok güzel bir gurup var. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Sağlıklı, mutlu yıllar neşe dolu, arkadan da para desteği olan bol paralı yıllar diliyorum” dedi.

Daha sonra Başkan Mehmet Kocadon’nun eşi Hülya Kocadon konuklara İngilizce seslenerek, eşinin görevi nedeniyle Ankara’da olduğu için bu kokteyle katılamadığını açıkladı. Hülya Kocadon yabancı uyruklu konuklara bu etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederek Noellerini kutladı. Miniklerden oluşan Bodrum Karnaval Pop Korosu ve Bodrum da yaşayan yabancılardan oluşan büyükler korosu, noel şarkıları söylerken konuklarda koroya eşlik edip, hep bir ağızdan şarkılar söyleyip eğlendiler.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.