Bodrum’da can pazarı ; 19 yaralı

Bodrum ilçesine bağlı Göltürkbükü beldesinde meydana gelen trafik kazasında 19 işçi yaralandı.Kaza Torba - Göltürkbükü yolunda meydana geldi. İşçi taşıyan Minibüs ile kamyon çarpışması sonucunda 19 inşaat işçi yaralandı....

Bodrum’da can pazarı ; 19 yaralı

Bodrum ilçesine bağlı Göltürkbükü beldesinde meydana gelen trafik kazasında 19 işçi yaralandı.

Kaza Torba - Göltürkbükü yolunda meydana geldi. İşçi taşıyan Minibüs ile kamyon çarpışması sonucunda 19 inşaat işçi yaralandı. 48 V 1831 plakalı minibüsü kulanan Ozan Kaynak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yok kenarında park halinde olan 48 UP 343 plakalı kamyonete çarptı. Minibüste olan 19 inşaat işçisi yaralandı. Savaş alanına dönen kazada minibüs şoförü Kaynak, inşaat işçilerinden Murathan Karaharman, Vedat Cengiz, Ramazan Beyazıt, Necmi İlter, Orhan Ekin, Aydın Akburak, Durmuş Çetinkaya, Ramazan Oral, 9 inşaat işçisiyle otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı. kazanın ardından can pazarı yaşanan kaza sonrası Ahmet Yerlikaya hakimiyetindeki 35 AK 282 pilakalı araç ise münibüse arkadan çarparak kazaya karıştı.

Yaralı işçiler 112 ambulansın gelmesi ile birlikte Bodrum Devlet Hastanesi ve çevrede bulunan özel hastanelere kaldırıldı. Can kaybı yaşanmayan kazada bazı işçiler ise kaldırıldıkları hastanelerde ayakta tedavi edildi. Minibüste sıkışan şoför Kaynak ise güçlükle minibüsten çıkarıldı. Yaralılar Bodrum Devlet Hastanesi ile ilçedeki diğer özel hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 190 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.